Manafu vrea să demisioneze din Biroul Permanent Județean al PD-L

789
Consilierul județean democrat-liberal Ionel Manafu intenționează să-și dea demisia din Biroul Permanent Județean al PD-L Constanța. Decizia sa a fost adusă la cunoștința conducerii județene a par-tidului care, însă, cel puțin pentru moment, nu-i acceptă demisia. Și asta deoarece, așa cum a declarat Mircea Banias, președintele pedeliștilor tomitani, partidul speră să-l determine pe Manafu să se răzgândească.
În ceea ce privește motivul care l-ar mâna pe Ionel Manafu să demisioneze din BPJ, acesta ar fi, se pare, o supărare creată din cauza unor divergențe pe care pedelistul le-ar fi avut cu directorul Oil Terminal, Vasile Miu, schimbat vineri din funcție, printr-o decizie a ministrului Econo-miei, Adriean Videanu, cu Silviu Wagner. Concret, Miu i-ar fi restrâns de curând atribuțiile lui Manafu, director de logistică în cadrul Oil Terminal SA Constanța. Mai mult decât atât, susțin surse din PD-l, Ionel Manafu ar avea, totuși, de reproșat partidului faptul că nu îl susține suficient. Menționăm că Manafu și-ar fi dorit, se pare, cu luni în urmă, în perioada imediat următoare formării guvernării PSD-PD-L, fotoliul de director general al Oil Terminal.
Cu toate acestea, conduce-rea PD-L speră ca, odată cu numirea noului director, consilierul local PD-L să revină asupra intenției sale de a demisiona din BPJ. Precizăm că acesta din urmă nu a participat la ședința BPJ care a avut loc vineri după-amiază.
Am încercat să îl contactăm pe Manafu pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns la telefon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8696 secunde