Mangalia, în pragul colapsului

1281

Articole de la același autor

Într-un comunicat de presă semnat de consilierul local și fost viceprimar al Mangaliei, Constantin Filimon, membrii organizației județene PNL Constanța, cât și cei din Mangalia sunt aspru criticați cu privire la modul în care reprezentantul partidului, viceprimarul Sorin Andrei, a abordat problema furnizării căldurii în municipiul din sudul litoralului.

Intitulat "Locuințe cu încălzire doar 6 ore pe zi", textul se vrea a fi un atac direct la adresa lui Andrei și a unuia dintre vicepreședinții organizației județene a liberalilor.

Autorul materialului critică rezultatul negocierilor pe care Sorin Andrei le-a avut în ultimele zile cu firma de termoficare. De asemenea, Andrei este acuzat că a semnat acest acord fără consultarea celorlalți consilieri locali, pentru a-și favoriza colegul liberal.

"Am pierdut un program de furnizare non-stop a apei calde și căldurii către cetățeni, pentru care se găsise un furnizor cu plata peste 30 de zile, garantată de Primărie și am primit 6 ore/zi de căldură, la un cost de 2.000.000 de lei, cu plata în avans, blocarea celorlalte servicii subordonate, amânarea celorlalte plăți și apoi achitarea lor cu penalități, posibila blocare a conturilor primăriei și vărsarea tuturor veniturilor în conturile SC Callatis Therm SA pentru o posibilă, probabilă și doar promisă furnizare a agentului termic în program non-stop după data de 14 ianuarie 2011 (să sperăm că va fi vremea la fel de blândă, ca să rezistăm cu doar 6 ore de căldură până atunci), plus posibilitatea de a pierde procesele cu această societate, fapt care va atrage noi pierderi financiare. Mulțumim domnului vice pentru marea realizare! Se pare că unul dintre reprezentanții SC Callatis Therm SA ocupă funcția de vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Constanța și s-a impus față de colegii de la Organizația Municipală a PNL Mangalia pentru a se semna acest acord fără consultarea celorlalți consilieri locali. Că în politica din România, interesele unor așa-ziși politicieni primează față de cele ale cetățenilor!", se arată în comunicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  de teatru  cu scop nobil
Pagina a fost generata in 2.0072 secunde