Primarul Cristian Radu:

"Mangalia va avea unul dintre cele mai frumoase parcuri din județ"

348
4

Articole de la același autor

Primăria Mangalia organizează, astăzi, 10 iulie, începând cu ora 11.00, la Clubul Nautic Callatis, evenimentele de lansare a proiectelor europene privind înființarea Parcului Evergreen și modernizarea falezei orașului. Proiectele sunt realizate în cadrul Programului Operațional Regional, Axa Prioritară 5, "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului", Domeniul de intervenție 5.2 - "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice".

"Municipiul Mangalia va avea unul dintre cele mai frumoase parcuri din județul Constanța ce va fi realizat prin intermediul proiectului Evergreen. Fiecare dintre cele două proiecte are o valoare de aproximativ 17 milioane de lei, contribuția municipalității fiind de 2%. Conform documentației tehnice, lucrările trebuie finalizate până la sfârșitul acestui an", a declarat primarul Cristian Radu.

El a explicat că parcul va fi amplasat pe locul fostei stații de betoane de pe strada Portului, care se va întinde pe o suprafață totală de 28.148 mp.

Conform proiectului, municipalitatea își propune să realizeze aici locuri de joacă pentru copii, alei pietonale și pentru agrement, piste pentru biciclete și role, precum și puncte de belvedere. Și, așa cum îi stă bine unui parc, cea mai mare parte din suprafață va fi acoperită cu arbori și vegetație, iar restul proiectului prevede alei și amenajări specifice. Spațiul va fi destinat exclusiv recreerii, nefiind permise activitățile comerciale. 

Comentează știrea

Barbu
10 iulie 2015
Inceput bun

Este in regula,daca este din fonduri europene. Chiar era nevoie macar de un parc frumos in orasul asta. Daca vrei sa ai oras turistic,trebuie sa atragi turistii nu doar la halit si baut in hotel . Ar fi totusi foarte mare nevoie si de investitii pentru absorbtia resurselor umane din oras,este mult prea mult somaj,saracie si dependenta de hahalerele alea de la Daewoo, ma refer la hahalerele romanesti ca alea coreene.este de inteles ca nu au venit aici din dragoste ,ci ca sa profite din plin de pretul infim al sclavilor romani si de obedienta traditionala romaneasca.

LWPnYkjovCmQ
14 septembrie 2015
idMYpwCxBiEVF

QQm2My nkbdpdsknckb, [url=http://srurjuwvytby.com/]srurjuwvytby[/url], [link=http://ldiuadvvvfxy.com/]ldiuadvvvfxy[/link], http://qcnpwxqwonvi.com/

jUONIqOD
20 septembrie 2015
lTpKadHr

DEdEh6 dqvzcntargoa, [url=http://nvppdnguhagv.com/]nvppdnguhagv[/url], [link=http://ccuaalagnibm.com/]ccuaalagnibm[/link], http://qivmoqvothbb.com/

iWCvDeXvywAlgX
13 octombrie 2016
WZYouaqj

c8J3KK nctajvwixclq, [url=http://zaczyspixprh.com/]zaczyspixprh[/url], [link=http://gieahjrdfuha.com/]gieahjrdfuha[/link], http://kvgeyrqptfau.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5232 secunde