Manifestații anti și pro-Băsescu, la Universitate și la Guvern

200
1
Manifestații anti și pro-Băsescu, la Universitate și la Guvern - 082116221355482413-1345575332.jpg
Peste 200 de persoane participă în această seară în Piața Universității din Capitală, la un miting anti-Băsescu, în timp ce în Piața Victoriei, în apropiere de sediul Executivului, alte câteva zeci de oameni scandează contra guvernului și a premierului Victor Ponta, informează Mediafax.ro.

Manifestanții împotriva președintelui suspendat protestează de la ora 14.00, după anunțarea deciziei Curții Constiționale (CC) prin care a fost invalidat referendumul de demitere a lui Băsescu. O parte a lor au manifestat, încă de dimineață, în fața sediului CC, după care s-au mutat la Universitate.

Oamenii agită steaguri tricolore, scandează contra lui Traian Băsescu și afișează pancarte cu mesaje ca "Tu nu mă reprezinți, eu nu te vreau", "Noi nu te mai vrem președinte", "Jos golanul!", "Rușine, CCR!", "Băsescu, vino aici, să coabităm împreună!" sau "Băsescu, groparul României și al democrației". Aceștia susțin că nu vor pleca acasă, decât atunci când Traian Băsescu își va da demisia.

Pe de altă parte, În Piața Victoriei, susținătorii lui Băsescu îi scandează numele și cer demisia guvernului.

Citește mai mult…

Comentează știrea

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
21 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN PD-L CREDE ALTFEL BASESCULE DEMISIA DE ONOARE POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN BASESCULE DEMISIA DE ONOARE

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2809 secunde