Ponta: Voi putea conduce țara ca prim-ministru cu Traian Băsescu la Cotroceni, până la alegeri

192
1
Ponta: Voi putea conduce țara ca prim-ministru cu Traian Băsescu la Cotroceni, până la alegeri - premierulpontaisidoresteodecizie-1345574053.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat astăzi, că va putea conduce România, ca prim-ministru, avându-l la Palatul Cotroceni ca președinte pe Traian Băsescu, el exprimându-și totodată convingerea că "oamenii" vor fi alături de USL și de Guvern, menționează Mediafax.ro.

Întrebat de moderatorul televiziunii publice dacă va putea să conducă țara, până la alegeri, cu Traian Băsescu la Cotroceni, premierul a răspuns afirmativ.

Totodată, premierul Victor Ponta a declarat că el nu va fi niciodată "sclavul" președintelui Traian Băsescu, și că nu poate fi ca Vasile Blaga, Mihail Neamțu sau Mihai Răzvan Ungureanu. Premierul este convins că Traian Băsescu este "incapabil uman" de a dialoga.

La un alt post național de televiziune, Ponta a spus că nu va mai avea nicio discuție telefonică cu Băsescu și că îl va lăsa pe acesta să participe la reuniunile Consiliului European, conform deciziei Curții Constituționale, deși săptămâna trecută a declarat pentru Mediafax că poate coabita cu orice președinte care-și respectă atribuțiile, precizează aceeași sursă.

Citește mai mult…

Comentează știrea

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
21 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN PD-L CREDE ALTFEL BASESCULE DEMISIA DE ONOARE POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN BASESCULE DEMISIA DE ONOARE

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4132 secunde