Manuela Mitrea "a nășit" o nouă trecere de pietoni

199
4
Manuela Mitrea

Articole de la același autor

Deputatul USL, Manuela Mitrea, a participat, ieri, la înființarea unei noi treceri de pietoni în municipiul Constanța, după ce reprezentanții Primăriei Constanța au toaletat copacii din zonă deoarece nu exista vizibilitate bună pentru șoferi. 

Noul marcaj pietonal se află în fața Căminului pentru Persoane Vârstnice din strada Unirii nr. 104.

"Această zonă nu se află în colegiul meu, dar pe data de 3 aprilie când am fost la lansarea cărții Amaliei Ionescu la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, un pensionar, domnul Gheorghe Caracudă, a luat cuvântul și m-a rugat să-i ajut pentru înființarea unei treceri de pietoni în această zonă deoarece își pun viața în pericol atunci când traversează strada. De altfel, aici au și avut loc două accidente mortale, astfel că se impunea acest lucru. Drept urmare, am făcut demersurile necesare și așa s-a înființat această nouă trecere de pietoni. Aceasta nu este prima trecere de pietoni pentru înființarea căreia mă implic. Au mai fost făcute încă trei asemenea marcaje pietonale, una pe Bulevardul Aurel Vlaicu, una pe strada I.L.Caragiale și alta pe Baba Novac", a declarat deputatul Manuela Mitrea. 

De altfel, ieri, în timp ce participa la înființarea noii treceri de pietoni, Manuela Mitrea a primit o nouă solicitare de acest fel din partea unui cetățean căruia i-a promis că va face demersurile necesare pentru înființarea marcajului pietonal necesar în zona în care se impune. 

"Ne bucurăm nespus că doamna Manuela Mitrea ne-a ascultat dorința și s-a implicat să ne ajute. Noi trecem strada mai încet, ne mișcăm mai greu și stăteam cu frică ori de câte ori trebuia să traversăm, mai ales că aici a și murit unul dintre pensionarii care stătea cu noi în cămin. Acum vom avea mai multă siguranță", a spus unul dintre pensionarii de la Căminul pentru persoane Vârstnice din Constanța.

Comentează știrea

marian
14 iunie 2013
mitrea zebre regiune

Asta are tupeu sa mearga prin oras dupa ce declara ca e impotriva Regiunii Dobrogea, ce vrea moldoveanca asta sa fim condusi de la Focsani, poate mai are tupeu sa candideze vreodata in Constanta. Apropo de infiintarea trecerilor de pietoni, poate cei in drept din politie si primarie vor incepe sa gandeasca si astfel vor decide infiinarea unei zebre pe soseaua Mangaliei in dreptul pietei Abator, mergeti acolo si convingeti-va de necesitate.

S-a dat liber la defrisari
14 iunie 2013
Defrisez,deci sunt pesedist

Mita ecologista s-a fotografiat langa un pomisor doborat de joagarele ecologistului Mazare.Este un om bun la suflet,primarul asta.Pentru o trecere de pietoni au doborat doar un pomisor,bine ca nu au "taiat" un tanar pesedist.Mita pesedista s-a ales cu un trofeu "vanatoresc".

un cetățean
14 iunie 2013
o mare porcărie

Domnii și doamnele de la azil vor să se plimbe și pot traversa pe oriunde nu direct acolo unde ies din curte. Un parlamentar se ocupă de așa ceva doar dacă nu are ce face sau îi urăște pe ăștia cu mașini.

gogaie
16 iunie 2013
sa naseasca

dna mitrea sa naseasca si p..la mea cand se scoala, ca de altceva nu este in stare. ce a facut dna pentru cresterea nivelului de trai, eradicarea coruptiei, furtului, protectia persoanelor, etc? probleme stringente ale comunitatii sa fie telul dnei si nu maimutareli! sa "nasim" tunderea boschetilor, plantarea panselutelor, vopsirea stalpilor, schimbarea uleiului la masina.. nu-ti e rusine sa vii cu astfel de gainarii?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Lovit pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.473 secunde