Manuela Mitrea înființează o nouă trecere de pietoni în municipiul Constanța

413
7
Manuela Mitrea înființează o nouă trecere de pietoni în municipiul Constanța - manuelamitrea4613528275741354609-1371074682.jpg

Articole de la același autor

Deputatul USL, Manuela Mitrea, va participa, astăzi, la ora 11.00, la inaugurarea unei noi treceri de pietoni în municipiul Constanța. 

Aceasta se va afla în fața Căminului pentru Persoane Vârstnice din strada Unirii nr. 104.

În urmă cu ceva timp, mai multe persoane care locuiesc în cămin i-au semnalat parlamentarului Manuela Mitrea necesitatea unei treceri de pietoni în acest loc, deoarece își puneau viața în pericol ori de câte ori traversau prin fața căminului, în zona neexistând un astfel de marcaj.

În urma solicitărilor adresate Primăriei Constanța și Serviciului Poliției Rutiere, s-a obținut acordul pentru înființarea acestei treceri de pietoni. 

Comentează știrea

pieton
13 iunie 2013
huoooooooo!

Ba, voua nu va este rusine? Un WC cand inaugurati? Asta e treaba unui deputat?Stati acolo pe banii nostri si va bateti joc de noi. HUOOOOOOOO!

mitrea cocor
13 iunie 2013
mareata realizare usl

A facut trecerea de pietoni. Urmeaza sa faca " trotuarul ".

roman
13 iunie 2013
trezirea romani !

treziti-va romani... am ajuns ca popor sa avem cel mai stufos/incompetent parlament european... daca la referendum nu e clar specificat ca nr maxim 300 de parlamentari, spuneti NU !

Tonitanul
13 iunie 2013
inaugurare

Cretina asta cu tot USL-ul o sa inaugureze si trecerea la ora de iarna .Ca atata pot ,Aferim!

st3fun
13 iunie 2013
trecere de pieton

a aparut o trecere de pietoni si la Pavilionul Expozitional, la Hotel Malibu, si nu s-a facut tamtam. Probabil ca sa le mai scoata ochii batranilor de la azil. Se pare ca ii place sa fie pupata in dos.

constantean
13 iunie 2013
mare realizare

Sustin toate comentariile anterioare su precizez ca mai era de scris...vai de cu.ru nostru...a facut si ea ceva...se justifica mandatul ei. Bravo doamna, o hazna nu inaugurati, in care sa strangeti toate promisiunile neonorate, minciunile si bataia de joc? Inca o data, BRAVO !!

V.P.
13 iunie 2013
inegalitatea intre cetateni sau '' eu voi democratie dar nu pt catei'' a la BOLINTINEANU

Vazand acest articol in care se spune ca dna deputat sau senator Mitrea a reusit sa infiinteze o trecere de pietoni imediat langa nu stiu ce azil de batrani,mi-am amintit ca eu si vecinii mei am cerut DE ANI DE ZILE o trecere de pietoni la primarie ,aprobata de consiliul local si nu s-a facut nici acum; e vb de o trecere de pietoni ceruta de zeci de oameni si aprobata de 3 ani ,in zona soseaua mangaliei nr.57 langa complexul profi, poate sa ne spuna primaria de ce sute de oameni cer o trecere de pietoni si nu lise face ?iar un deputat psd cum cere ceva i se face? multumesc

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6811 secunde