Manuela Mitrea s-a întâlnit cu alegătorii din Colegiul 8

233
3
Manuela Mitrea s-a întâlnit cu alegătorii din Colegiul 8 - manuelamitrea-1353593408.jpg

Astazi, candidatul USL în Colegiul 8 pentru Camera Deputaților, Manuela Mitrea, s-a întâlnit cu electoratul din zona EDEN - str. Soveja intersectie cu Barbu Stefanescu Delavrancea.


Locuitorii din zonă au venit să o întâlnească și să-i solicite ajutorul în rezolvarea problemelor și doleanțelor de ordin local, dar și să-i vorbească despre traiul greu pe care îl duc.


Printre solicitările oamenilor se numără: amenajarea unei piețe în zona în care locuiesc, refacerea trotuarelor și a bordurilor, înființarea unui Club al pensionarilor.


Persoanele prezente au vorbit și despre necesitatea majorării pensiilor, alocațiilor pentru copii, a salariilor, reducerea taxelor, crearea de locuri de muncă.


Deputatul Manuela Mitrea i-a ascultat și le-a reamintit oamenilor că doleanțele lor fac parte și își vor găsi rezolvarea prin programul de guvernare al USL.


Comentează știrea

VHNCPSiTtNQrv
24 iulie 2014
dwcBqDeld

YgKGog yabglxduhwco, [url=http://kncnhszchqoj.com/]kncnhszchqoj[/url], [link=http://hqdxbcgtujej.com/]hqdxbcgtujej[/link], http://ezopvqarezop.com/

QSETTKbLft
29 august 2014
OvzyjrlcUT

xayLh8 zmrvuhbnrwyr, [url=http://tlysqxajeeue.com/]tlysqxajeeue[/url], [link=http://lmqeumatuvjp.com/]lmqeumatuvjp[/link], http://coyqyxctxdns.com/

SHzJPEzhRIaw
1 octombrie 2014
KOsJuWGKCSPR

VJ5kvh ktnwnwcrwdxq, [url=http://xyxszabamtaz.com/]xyxszabamtaz[/url], [link=http://zfbkgnztegkl.com/]zfbkgnztegkl[/link], http://waxqahimmrzg.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7894 secunde