Guvernul a aprobat lista de CADOURI ELECTORALE! Vezi aici categoria bunurilor PERMISE!

219
Guvernul a aprobat lista de CADOURI ELECTORALE! Vezi aici categoria bunurilor PERMISE! - 44a32f77814f9387e2c30e3eb94e6546-1352222302.jpg

Guvernul a stabilit că în timpul campaniei electorale partidele și candidații la alegerile parlamentare pot oferi alegătorilor obiecte precum DVD-uri, pixuri, căni, tricouri, fesuri, mănuși și jachete inscripționate cu însemnele electorale, fiind considerate materiale de propaganda, scrie Newsin, citată de realitatea.net.

Ministrul de Interne, Mircea Dușa, a precizat că în lista cu materialele și obiectele de propagandă electorală permise de lege sunt cuprinse următoarele: afișe, pliante, cărți poștale, calendare, caiete, ilustrate, pixuri, brichete, chibrituri, brichete, insigne, ecusoane, DVD-uri, fanioane, steaguri, căni, pungi, tricouri, șepci, eșarfe, fulare, veste, fesuri, mănuși, pelerine, jachete inscripționate cu însemnele electorale ale formațiunii politice sau ale candidaților care participă la alegeri.

De asemenea, sunt permise și alte obiecte de propagandă electorală, inscripționate cu însemnele electorale ale formațiunilor politice sau ale candidaților care participă la alegeri, a căror valoare nu depășește 10 lei fără TVA, pentru fiecare articol, fără ca aceste bunuri să poată fi cele alimentare, bunuri alcoolice sau nealcoolice ori produse din tutun, a mai arătat Dușa, citat de realitatea.net.

El a precizat că în ordonanța aprobată marți se arată clar că "în categoria bunurilor interzise sunt incluse alimentele, băuturile alcoolice sau nealcoolice, produse din tutun sau mărfuri nealimentare" .

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3349 secunde