Calificare gratuită

Cursuri de bucătar-șef și manager de proiect, pentru șomerii constănțeni

527
2
Șomerii constănțeni au posibilitatea de a se specializa gratuit în meseriile de bucătar-șef și manager de proiect. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează, în perioada imediat următoare, cursuri de formare profesională în aceste meserii. Sunt disponibile 24 de locuri pentru bucătar-șef și 24 de locuri pentru manager de proiect.


"Participanții la cursul de bucătar-șef trebuie să fie absolvenți cu studii medii liceale, persoane calificate în meseria de bucătar și șomeri înregistrați în evidența AJOFM Constanța. În ce privește condițiile pentru cursul de manager de proiect, doritorii trebuie să fie, pe lângă șomeri înregistrați, absolvenți cu studii superioare", explică Emilia Murineanu, directorul executiv al AJOFM Constanța. 
Persoanele interesate să participe la aceste cursuri sunt așteptate la sediul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr. 14, etaj al doilea, la Compartiment Formare Profesională, telefon 0241.481.550.



Comentează știrea

Alin
7 noiembrie 2012
Ca sa ce ?

Concomitent cu desfasurarea cursurilor, ar trebui sa se intermedieze si angajarea cursantilor in strainatate, pentru ca alfel, totul e o masturbare a intelectului. Cati si-au mai permis sa manance in restaurante, ca sa fie asa mare cerere de bucatari la noi in tara? Si manageri de proiect, scuze,dar cu un curs nu te angajeaza daca ai peste 50 de ani .

Cineva interesat de curs
7 noiembrie 2012
Curs Gratuit - Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

Cursul de expert accesare fonduri europene se desfasoara la Constanta si se adreseaza somerilor sau celor in cautarea unui loc de munca. Dorim sa formam o grupa de minim 15 persoane pentru a demara cursul cat mai repede posibil, de preferat in luna aceasta. Deja avem inscrisi pe lista 6 persoane interesate asa ca va rugam sa va grabiti. Va puteti inscrie telefonic la numarul: 0733699862 (Gabriela Titz). Cursul face parte din programul "Reconversie Profesionala in Domeniul Administratiei si Serviciilor Publice" si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde