Candidați pe Colegiul 4 Senat

Maria Stavrositu îi provoacă pe Banias și Chiru la o dezbatere publică

1659
19
Maria Stavrositu îi provoacă pe Banias și Chiru la o dezbatere publică - mariastavrositu2-1352151431.jpg
Deputatul Maria Stavrositu, candidat pe Colegiul 4 Senat, a organizat, ieri, o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit despre activitatea pe care a desfășurat-o pe parcursul celor patru ani de mandat.

Maria Stavrositu a spus că, în tot acest timp, s-a axat pe trei direcții. Mai exact, pe întâlnirile cu cetățenii din Colegiul 10, unde a fost aleasă deputat în 2008, pe activitatea din Parlamentul României și pe cea din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), loc unde a reprezentat România.

"În toți acești patru ani, nu am uitat niciodată cine m-a trimis să lucrez în Parlamentul României. Din acest motiv, am avut întâlniri frecvente cu cei care locuiesc în Colegiul 10. De fiecare dată, am încercat ca problemele lor să le fac auzite prin declarații politice și interpelări pe care le-am susținut de la tribuna Parlamentului. Făcând parte din Comisia de Educație,

m-am axat foarte mult pe nemulțumirile care au venit din partea părinților, a cadrelor didactice, a elevilor și studenților. În acest fel, am reușit de multe ori să atrag fonduri pentru instituțiile de învățământ din Colegiul 10. Îmi doresc să fac acest lucru și în continuare și pentru mai mulți constănțeni și de acea candidez acum pe Colegiul 4 Senat", a declarat Maria Stavrositu.

Referitor la activitatea pe care a desfășurat-o în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Maria Stavrositu a spus că a fost o mare onoare deoarece a reprezentat cu cinste România. Mai mult, ea a declarat că aprecierea colegilor din Europa față de activitatea pe care a desfășurat-o acolo s-a concretizat prin faptul că a fost aleasă vicepreședinte a Comisiei pentru Cultură, Știință, Educație și Media a APCE.

"Sunt mândră că am putut face performanță sub drapel românesc. Am simțit acest lucru atunci când colegii mei din Europa m-au ales vicepreședinte. Faptul că am putut reprezenta cu cinste România a însemnat foarte mult pentru mine", a spus Maria Stavrositu.

Referitor la candidatura sa de acum, Maria Stavrositu a precizat că a fost nevoită să plece din PDL deoarece s-a încercat blocarea ei de a nu mai putea candida pentru un nou mandat. După cum deja se știe, în momentul în care a aflat că nu se mai regăsește pe listele de candidaturi ale PDL, Maria Stavrositu a luat decizia de a intra în competiție pentru un nou mandat sub sigla Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD).

"Au vrut să mă blocheze să nu mai candidez, dar, așa cum mă știți, nu mă dau bătută. Consider că, în general, constănțenii vor aprecia omul și nu partidul din care face parte. Adică, trebuie să aleagă dintre oameni și nu dintre partide", a spus Maria Stavrositu.

În acest context, ea a lansat și o provocare pentru contracandidații săi, Mircea Banias, de la Uniunea Social Liberală (USL), și Gigi Chiru, de la Alianța România Dreaptă (ARD).

"Cred că, pentru a cunoaște candidații, oamenii au nevoie de dezbateri publice. Îi invit pe cei doi corifei ai marilor partide la două dezbateri publice. Eu n-am nimic de ascuns, dar am multe de întrebat. Prima întâlnire propun să aibă loc pe 23 noiembrie, în care să discutăm despre problemele Constanței, iar a doua pe 6 decembrie, în care să vorbim despre activitatea parlamentară. Mi-aș dori ca acest lucru să aibă loc într-un spațiu public unde să aibă acces cât mai mulți constănțeni", a mai spus Maria Stavrositu.

Maria Stavrositu candidează pentru un mandat de senator în Colegiul 4. Colegiul 4 Senat cuprinde cartierele Palazu, Cireșica, Tic-Tac, Brotăcei, Anadalchioi, Stadion, Tăbăcărie, Faleză Nord, Tomis 2, Badea Cârțan, Casa de Cultură, Brotăcei, Tomis 1, Centru 2, Centru 1 și Peninsula.

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
un fost pedelist
6 noiembrie 2012
dezbatere

Chiru si Banias nu sunt capabili sa sustina o dezbatere publica. Ei se feresc de asa ceva ca dracul de tamaie. Sunt specialisti doar in a da lovituri pe la spate si prin incalcarea regulilor elementare de conduita politica.Chiru si banda sa au folosit metode incompatibile cu democratia pentru a scapa de Stavrositu,care a facut greseala ca nu a intrat in "dezbatere" mai demult cu acesti doi demolatori ai PDL Constanta

dd
6 noiembrie 2012
alo otv

Aceastei femei ii este rusine cu partidul din care acum face parte.Nu a suflat o vorba de ppdd.Si-au bagat pe dracu' in casa.Cred ca deja il sapa pe Slabu.

Adevarul
6 noiembrie 2012
Stavrositu OTV

Cum ar putea un tip elegant ca Banias sa intre între-o dezbate OTV cu aceasta toapa a politicii, aceasta Magda Ciomag, care una doua își pune poalele-n cap. Credeți ca degeaba s-a dezis toată lumea de ea? Întrebati-i pe Blaga, Preda ( cu care se tot plimba pe la Bruxelles pe banii noștri ), Udrea, Turcan etc sa vedeți ce impresie execrabila au despre panarama de la partidul tomberon. Se bucura toți ca au scăpat de ea. Doar nu credeți ca a avut bietul Gigi vreun merit in indepartarea ei. Oricum mai bine mai târziu decât niciodată.

un curios
6 noiembrie 2012
minciuni

Parcă spuneai că candidezi independent. Acum ești a lui Dan Diaconescu ? Șeful tău e Gică Slabu ? ! ? Hai că ne-am lămurit. Fiatili di tora...

Mari
6 noiembrie 2012
In sfarsit!

Bine c-a plecat aceasta mahalagioaica din PDL; vrem s-o vedem la OTV, proslavind PPDD-ul, caci am bagat de seama ca n-a facut acest lucru. Sau face sapaturi pentru inlaturarea potentialilor rivali din PPDD. Asteptam cu interes evenimentele din PPDD Constanta.

FONDURI UE
6 noiembrie 2012
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

cedrq
6 noiembrie 2012
Banias???

Cum poti fii atat de dobitoc incat sa il incluzi pe Banias in listele electorale, dupa tot tambalaul cu arestarea lui? :))))

spaga
6 noiembrie 2012
frumoaxa si bestia

crezi ca daca esti tare in clanta e suficient? uita oamenii din colegiul, pe care l-ai manipulat impreuna cu banias, de ce esti capabila?iti pare rau ca nu mai esti pe liste?v-ati folosit de pdl si acum ce faceti?despre ce vreti sa convingeti alegatorii? acasa cu voi sau la mititica sa va ganditi la relele facute si spagile luate cu japca!!! penalii n-au ce cauta pe listele electorale!!

cioclu_rosu1
6 noiembrie 2012
Bârfa Blaga&Sârbu la guvernare prinde viață și la Bucale

Se zvonește că și Constanța la fel ca și Timișoara a fost "vâdută" pe sub masă familiei PSD(Ilie Sârbu,socru ,Victor Ponta ginere,Daciana Sîrbu ,fiică)...Citez di presa de azi : "Liceu de lux, o afacere PDL-PSD. Familia lui Vasile Blaga (PDL) și cea a lui Ioan Moraru (PSD) au înființat o școală în centrul Capitalei 05:31Un personaj-cheie este Ioan Hidegcuti. Om cu funcții înainte și după '89, șeful Fondului Român de Contragarantare are rolul de a obține credite garantate de stat pentru liceul privat".....Articol complet il puteți citi în ziarul "Adevărul.ro"

bobo
6 noiembrie 2012
CUM SE POATE CA

O PERSOANA CARE ANUNTA CA VA CANDIDA INDEPENDENTA, APOI INDEPENDENTA CU SUSTINERE PP-DD, IAR MAI TARZIU SA ZICA CA VOI CANDIDA DIN PARTEA PP-DD. PE MINE UNUL M-ATI PIERDUT, SI ASA DE MULT MI SE PAREA CA SUNTETI PARSIVA, ACUM SUNT SIGUR CA SUNTETI O FATARNICA, BRAVO LUI CHIRU CA VA CITIT. SUCCES DOMNULE CHIRU, SUCCES ARD!

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7298 secunde