Marcel Ciolacu, către Florin Cîțu: Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână.

234
Marcel Ciolacu, către Florin Cîțu: Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână. - marcelciolacu-1614712265.jpg
Schimb de replici la dezbaterea bugetului asigurărilor sociale de stat, între premierul Florin Cîțu și președintele PSD, Marcel Ciolacu. Deranjat de acuzațiile premierului că „PSD fură”, Marcel Ciolacu i-a transmis acestuia că „are aceeași placă” și că nu e civilizat să faci „hoț” pe cineva, potrivit Digi24.


„Domnule prim-ministru, ați venit ca și ieri, cu aceeași placă, care când nu ai argumente atunci vii și jignești și încerci prin țipete să acoperi acest buget al austerității. Tatăl meu, dumnezeu să-l ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână. E civilizație când faci hoț pe cineva? Nu ați vrea dumneavoastră să vorbiți cu președintele organizației PNL de la Iași să ne facă și nouă rost de niște tablă și cherestrea? Fost ministru în Guvernul Orban. Nu ați vrea să vorbiți cu domnul Orban să vorbească cu președintele organizației PNL Piatra Neamț care a inventat o infrațiune nouă, de a vinde postrui cu sute de mii de euro în Guvernul Cîțu? Nu mai bine procedați ca domnul Barna. Când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5-6 numiri în Guvern, să apelezi să îi împrumuți de la PSD fără bani?”, i-a transmis Marcel Ciolacu, premierului Cîțu.


Anterior, premierul a declarat de la tribuna Parlamentului că „adevăratul motiv al supărării PSD” este că au fost „tăiați” de la buget și „nu mai pot să fure”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0403 secunde