Marcel Ciolacu, despre varianta Cîţu premier: „O mare bătaie de joc!”

223
Marcel Ciolacu, despre varianta Cîţu premier: „O mare bătaie de joc!” - marcelciolacupsd-1607540688.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că decizia liberalilor de a-l propune pentru funcţia de prim-ministru pe Florin Cîţu reprezintă „o mare, mare bătaie de joc”, el afirmând că este momentul ca românii „să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”.

„Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu - groparul economiei româneşti este o mare, mare bătaie de joc. Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD - doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban. Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere. Iar dacă USR şi UDMR o vor face, atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională. Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”, a scris miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Miercuri seara, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, cu o singură abţinere, ca Florin Cîţu să fie propus pentru funcţia de premier.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4773 secunde