Marcel Ciolacu: Nicio funcţie din Parlament nu va fi ocupată de către un membru al conducerii PSD

192
Marcel Ciolacu: Nicio funcţie din Parlament nu va fi ocupată de către un membru al conducerii PSD - 1-1608224167.jpg
Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, joi, că nicio funcţie din Parlament nu va fi ocupată de un membru al conducerii partidului sau de un preşedinte de organizaţie, a anunţat liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, potrivit Digi24.


"Am asistat, alături de toţi românii, la această bătaie pe ciolan între partidele care au pierdut aceste alegeri. Alături de colegii mei din Consiliul Politic Naţional, am luat hotărârea de a continua să modernizăm PSD şi nicio funcţie din Parlament nu va fi ocupată de către un membru al conducerii PSD sau de către un preşedinte de organizaţie", a afirmat Ciolacu, la finalul şedinţei, care s-a desfăşurat la sediul central al PSD.


Potrivit acestuia, este timpul să fie promovaţi oameni tineri, profesionişti.


"Este timpul ca partidul să promoveze oameni tineri, profesionişti şi să ne asigurăm că vom avea un viitor împreună. Şi liderii PSD, chiar dacă sunt profesionişti, chiar dacă au câştigat alegerile, chiar dacă în domeniile lor de activitate sunt recunoscuţi, au înţeles că nu trebuie să existe în interiorul partidului o dispută pe anumite funcţii", a transmis liderul PSD, conform Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2103 secunde