Maria Stavrositu face apel la conducerea Portului să-și folosească capacitățile manageriale

892
Maria Stavrositu face apel la conducerea Portului să-și folosească capacitățile manageriale - mariastavrositu8-1330347410.jpg
Deputatul Maria Stavrositu spune că Portul Constanța este, indiscutabil, un pol economic al României și, în același timp, un simbol al orașului și consideră că, din această perspectivă, este cu atât mai regretabil conflictul de muncă apărut între conducerea Portului Constanța și angajați.

"Consider că în această perioadă, în care cuvântul criza ține prima pagină a ziarelor, ar trebui ca el să nu devină o obișnuință și în relațiile interumane. De aceea, îmi exprim speranța și convingerea că reprezentanții sindicatului și ai conducerii APC vor găsi cea mai bună soluție pentru rezolvarea nemulțumirilor apărute. Nu în ultimul rând, nu pot sa nu observ tentația introducerii unei taxe pentru mașinile personale ale angajaților, taxă care, din punctul meu de vedere, este o povară în plus, greu de suportat în aceste vremuri. Fac un apel pe această cale, la conducerea instituției, să țină cont, în primul rând, de realitățile economice, și totodată, să-și folosească experiența managerială pentru identificarea altor mecanisme generatoare de fonduri sau pentru a oferi o soluție de transport alternativ în incinta Portului", spune Maria Stavrositu într-un comunicat de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3732 secunde