Marine Le Pen, așteptată la Sinaia, pentru conferința "Europa noastră – Europa Națiunilor"

125
Marine Le Pen, așteptată la Sinaia, pentru conferința
Președintele Frontului Național din Franța, Marine Le Pen, va veni sâmbătă, la Sinaia,unde va fi key speaker-ul Conferinței Internaționale "Europa noastră – Europa Națiunilor", potrivit B1.ro.

Conferința Internațională "Europa noastră – Europa Națiunilor" este organizată de Mișcarea pentru Europa Națiunilor și a Libertăților și va avea loc de la ora 15.00, la Casinoul din Sinaia.

Conferința va fi susținută de europarlamentari ai Mișcării pentru o Europă a Națiunilor și a Libertăților, iar key speaker-ul va fi Marine Le Pen, președintele Frontului Național din Franța și membru al Parlamentului European, potrivit unui comunicat al europarlamentarului Laurențiu Rebega,

"În cadrul conferinței sunt invitate să susțină puncte de vedere și personalități ale vieții politice și culturale din România. Conferința își propune să aducă în discuție principalele teme ale curentului politic naționalist la nivel european, precum și poziția Mișcării pentru o Europă a Națiunilor și a Libertăților față de problemele actuale ale Uniunii Europene", se arată în comunicat.

Numele șefei extremiștilor francezi a apărut în ancheta "Panama Papers", după ce Le Monde a scris că apropiații președintelui partidului Frontul Național din Franța, Marine Le Pen, au înființat un sistem offshore "sofisticat" între Hong Kong, Singapore, Insulele Virgine Britanice și Panama, bazându-se pe documente aparținând firmei de avocatură din Panama.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3223 secunde