Matei a dus peste 100 de copii la mini grădina zoo de la Legmas

390
Matei a dus peste 100 de copii la mini grădina zoo de la Legmas - fotonavodari-1333739812.jpg
Primăria orașului Năvodari, la inițiativa edilului Nicolae Matei, a reluat, săptămâna trecută, acțiunile prin care elevii din localitate sunt încurajați să iubească animalele. Astfel, administrația condusă de Matei îi invită pe cei mici, dar și pe elevii școlilor generale și liceenii din Năvodari, la mini grădina zoologică amenajată în incinta SC Legmas SA din localitate.
De săptămâna trecută, zeci de copii care studiază în școlile și grădinițele din orașul Năvodari s-au bucurat de speciile de animale existente la mini grădina zoo de la Legmas. Iubitor de animale, dar și un bun prieten al copiilor din localitate, Matei a acceptat provocarea de a intra în jocul celor mici, participând personal la una dintre vizitele desfășurate în cursul săptămânii acesteia. Edilul s-a bucurat alături de copii și le-a vorbit tuturor despre pasiunea sa pentru necuvântătoare.
"Sunt încântat ori de câte ori am timpul necesar să stau alături de toate exemplarele de aici; nu există nici una dintre acestea care să nu îmi fie dragă și cu care să nu am o relație deosebită. Sunt prieteni dragi, care nu te dezamăgesc și care te iubesc necondiționat", spune primarul Matei.
Doar în ziua în care edilul a participat, la grădina zoo au fost prezenți 130 de copii de la Grădinița "Peștișorul de Aur" din Năvodari.
Programul continuă și în zilele următoare, iar cadrele didactice care doresc să facă parte din această inițiativă sunt invitate să-și exprime intenția organizatorilor, respectiv reprezentanților administrației locale.
Menționăm că, la finalul fiecărei acțiuni de acest fel din cadrul programului copiii primesc baloane și bomboane din partea primarului. Toate grupele au parte și de o poză de grup, fotografii ce vor fi cuprinse într-un album de colecție care va fi oferit tuturor participanților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Fun : Educația copilului
Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : Cum alegeți grădinița piciului?
Pagina a fost generata in 0.2459 secunde