Matei susține referendumul privind desființarea județului

404
Locuitorii județului Constanța sunt chemați pe 6 noiembrie să decidă dacă își doresc sau nu desființarea județului Constanța, prin reorganizare teritorială.

Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari, în calitatea sa de șef al administrației locale, dar și de vicepreședinte al organizației județene a PSD Constanța, a declarat că va susține demersul privind organizarea și desfășurarea referendumului.

În acest sens, edilul îi îndeamnă pe cetățenii cu drept de vot din Năvodari să se prezinte, duminică, 6 noiembrie, la urne pentru a răspunde prin DA sau NU la întrebarea: "Sunteți de acord cu desființarea unității administrativ-teritoriale, județul Constanța?".

"Cetățenii cu drept de vot din Năvodari vor decide dacă își doresc sau nu desființarea județului Constanța, așa cum au propus președintele Traian Băsescu și PDL. Năvodărenii au trecut printr-un referendum - cel cu groapa de gunoi, când au decis printr-un procent mai mult decât decisiv că resping un proiect care nu le face bine. Și de data aceasta, consider că aceștia pot decide, chiar dacă oamenii s-au săturat de tot ce înseamnă acest du-te - vino al acestui Guvern", a declarat primarul Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : De ce a fost Mariana Gâju la Strasbourg
Pagina a fost generata in 1.6437 secunde