Mazăre a bătut palma cu Berceanu pentru podul IPMC

596
Podul IPMC a trecut ieri, din nou, prin hotărâre de consiliu local, de la administrația constănțeană în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
Consilierii locali au fost convocați în ședință extraordinară special pentru acest proiect. Motivul a fost acela că, așa cum a declarat primarul Radu Mazăre, ministrul Radu Berceanu și-ar fi exprimat intenția de a pune umărul la finalizarea lucrărilor la obiectivul amintit.
La finalul ședinței de consiliu de ieri, Mazăre a menționat că a ajuns la o înțelegere cu ministrul Berceanu și toate documentele sunt gata pentru preluarea podului și finanțarea lui de la bugetul de stat.
Lucrările au fost demarate în urmă cu aproximativ cinci ani, dar au fost repede întrerupte. Suma de care ar fi nevoie pentru finalizarea reparațiilor s-ar duce undeva spre patru milioane de euro, potrivit aprecierilor primarului.
Mazăre a mai adăugat că lucrările ar trebui finalizate cam într-un an și jumătate, iar după cum stau lucrurile, edilul constănțean s-a arătat încrezător că hotărârea de guvern care ar trebui să statueze starea de fapt va fi dată cel mai probabil săptămâna viitoare.
Trebuie menționat că obiectivul amintit este plimbat, pe hârtii, de ani buni între administrația locală și cea centrală, fiecare pasând celeilalte sarcina de a contribui financiar la finalizarea lucrărilor de reparații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.36 secunde