Mazăre, reclamat la BEC

470
2
Biroul Electoral Central a primit, ieri, o sesizare privind faptul că primarul Constanței, Radu Mazăre, a fost însoțit în secția de votare unde și-a exprimat votul de tinere în costume de baie, însă conducerea BEC a precizat că reclamația ține de competența Poliției.
"S-au primit niște semnale, dar dacă este o problemă legată de ținută, competente ar fi tot organele de poliție. Din moment ce competența revine organelor de poliție, numai acestea pot aprecia asupra încadrării unei situații de fapt, în ipoteza unei norme de drept", a spus pre;edintele BEC.
BEC a precizat că sesizarea se referea la "participarea la vot a primarului municipiului Constanța, însoțit de mai multe persoane în costum de baie".
Potrivit Agerpres, sesizarea referitoare la Mazăre poate contraveni Legii 60/1990, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, care la Art. 6, alin c) interzice tulburarea ordinii și siguranței publice, încălcarea normelor moralității publice, a drepturilor și libertăților cetățenilor ori punerea în pericol a vieții, integrității corporale sau sănătății acestora.

Comentează știrea

IOANA
30 iulie 2012
nesimtire

DESENE ANIMATE asta arata dl. Mazare . Parca era ciobanul cu turma dupa el . La el nu exista bun simt si decenta. Un destrabalat .

Dana
30 iulie 2012
Soarta Romaniei

Sectii de votare in carciumi,in baruri,in hoteluri,pe plaja;imbracati sau in costume de baie. Asta e imaginea votului la Constanta. Suntem intr-o tara civilizata sau bananiera ? Ma bucur ca soarta Romaniei nu a fost hotarata de asistati social ci de cei ce cu adevarat muncesc si ajuta la dezvoltarea ei ! M-a uitam, cu stupoare , cum marea majoritate a pensionarilor Constantei se indreptau dis-de-dimineata, catre sectiile de votare.Ei au votat,cand au fost activi si...uite unde am ajuns ! Ca sa primeasca pensii,indemnizatii,ajutoare,etc ,este nevoie ca cineva sa mai si munceasca ! Toate cele ce primesc NU sunt din buzunarul lui Mazare ci...din sudoare celor ce, in fiecare dimineata ,pleaca la serviciu ,chiar si pentru doar 700 de lei.Le este foarte greu sa sustina pensiile mari a celor ce doar striga.Nimic altceva.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8629 secunde