Mazăre și Nicușor, "pierduți" prin sertarele ANI?

1377
9
Mazăre și Nicușor,
Situația sesizărilor depuse de fostul prefect Claudiu Palaz la Agen-ția Națională de Integritate privind verificarea stării de incompati-bilitate a primarului Radu Mazăre, precum și a președintelui CJC, Nicușor Constantinescu, este încă neclară.

Primari "sacrificați" de Nicușor?

Palaz spune că cei șase primari constănțeni pe care ANI i-a declarat, recent, incompatibili sunt "sacrificați" de Nicușor, deși liderul CJC, precum și alți edili, printre care și Mazăre, se află în aceeași situație.

"Din punctul meu de vedere, acești primari sunt sacrificați de către Nicușor Constantinescu. El a făcut sesizările la ANI, deși el și Mazăre se află în aceeași situație. De altfel, majoritatea primarilor constănțeni se află în această situație și foarte mulți primari PSD. Nu înțeleg de ce nici până acum ANI nu a răspuns adresei trimise de mine. Le-am răspuns imediat după ce Constantinescu a depus sesizările sale pe numele celor șase primari", a declarat Palaz.

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă

Deși au trecut mai bine de opt luni de la trimiterea unei adrese la ANI de către Palaz, iar Agenția i-a declarat incompatibili pe cei șase primari pârâți de Nicușor pentru că fac parte din AGA al RAJA, în ceea ce-l privește pe liderul CJC și pe primarul Constanței, nu a fost emis niciun raport.

Pentru cei care nu cunosc istoricul situației, menționăm că povestea a înce-put în momentul în care Claudiu Palaz l-a eliberat din funcție pe primarul de atunci al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, pe motiv de incompatibilitate. De asemenea, spune Palaz, avocatul lui Tusac, precum și fostul edil, s-au apărat în instanță invocând faptul că și alți primari sunt acționari la RAJA, dar nu s-a luat nicio măsură împotriva lor. Potrivit lui Palaz, în semn de răzbunare pentru demiterea lui Tusac, conducerea CJC a decis să reclame, la ANI, mai mulți primari, care la momentul respectiv făceau parte din PDL. Ca urmare a deci-ziei luate de Nicușor Constan-tinescu, ANI a solicitat Prefecturii Constanța o listă cu toți aleșii din județ care fac parte din Adunare Generală a Acționarilor din RAJA. Mai exact, este vorba despre adresa nr. 123975/30.11.2011 înre-gistrată cu nr. 13883/05.12.2011. Palaz a răspuns, comunicând către Agenție hotărârile prin care fiecare consiliu local vizat și-a numit delegatul.

"ANI mi-a făcut această solicitare, în vederea soluționării sesi-zării lui Nicușor Constantinescu! Eu m-am băgat în această problemă și nu am sesizat ANI pentru acționariatul RAJA până acum, cu toate că PSD Mangalia și Constantinescu au afirmat, în repetate rânduri, că prefectul împiedică primarii să-și facă treaba. (…) Constantinescu a deschis o Cutie a Pandorei foarte periculoasă. De la ei a pornit! Când am sesizat ANI în privința lui Tusac, a venit și s-a apărat zicând că el este membru și în Consiliul de administrație al RAJA și că mulți alți primari se află în această situație", declara Palaz la momentul respectiv.

În plus, Palaz a mai depus două sesizări, ulterior, în luna februarie. În plin scandal al declarațiilor de avere, fostul prefect le-a cerut lui Mazăre și Constinescu să își justifice anumite venituri. Nici pentru acestea, ANI nu a emis niciun raport.

Comentează știrea

un prieten
19 iulie 2012
palasz este jegosul

acest palasz in marea lui prostie a facut cel mai mult rau primarilor pentru ca el a sesizat ANI TIMPENIA CU ACTIONARIATUL MAR AFARA JAVRA ORDINARA palasz ia povesteste cum ai ajuns ofiter al armatei romane fara o zi soldat fara o zi instructie ordinarule

behehehe
19 iulie 2012
asta inseamna

ca nicusor si mazarea sunt turnatori (deja fratele lui mazare, senatorul este un caz clar, in procesul cu Voicu) pentru lumea politica. de asta sunt tinuti in functii in ciuda prostiilor si fraudelor pe banda!

Unul sugramat de pretul apei
19 iulie 2012
Porcu si fasolea, doua canalii sadice

Aceste doua canalii sadice. porcu si fasolea, in loc sa tina mitinguri ridicole trebuiau sa micsoreze pretul apei ASA CUM AU PROMIS IN FITUICA ILEGALA TELEGRAF. Nu mai vorbesc ca aceste doua canalii au mincat in Telegraf o intreaga hasna de excremente incercind sa explice de ce pretul apei de canalizare e atit de mare, dar toate argumentele lor imbecile si meschine sunt valabila doar ptr. cretinoizi.

Altul sugrumat de pretul apei.
19 iulie 2012
INTELEGEREA MAFIOTA intre Mazare, Constantinescu si firma Fin.Co.Ge.Ro. ptr. A JEFUI LOCUITORII Constantei de 40 milioane de eoro.

Nu e destul ca fasolea drogata si porcul scirbos ne fac sa dam in bilbilbilbiiala de fiecare data cind vedem factura de apa: toate preturile insirate pe factura de apa sunt ABSOLUT CRIMINALE SI EXORBITANTE. Acum cei doi TILHARI-CRIMINALI ai Constantei au realizat o INTELEGERE MAFIOTA(!!!) cu firma Fin.Co.Ge.Ro. prin care trag un tun de 40 milioane euro locuitorilor Constantei. Si ptr. asta se folosesc de Tribunalul Constanta. Intr-un alt stat magistratii unui Tribunal dintr-un oras daca ar fi luat o asemenea hotarire TOTAL NEFONDATA impotriva locuitorilor orasului respectiv, ar fi fost linsati. Acum se pune o singura intrebarte: cite milioane de euro vor reveni drogatului si porcului din cele 40? Oare 12? Oare15?

M*A*M*B*O
19 iulie 2012
Mârlanul și porcul bălos

Boșorogii din Constanța care l-au votat știu ce fac ăștia doi mafioți ??. Pe ei nu-i interesează atâta timp cât primesc pachetul. Numai procurorii și judecătorii ne pot scăpa de cei doi nemernici, asta dacă nu cumva sunt și ei mânjiți.

eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN
19 iulie 2012
primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:))..

Eu, ca un caine maidanez ce ma aflu pe strazi, declar urmatoarele: 1. sunt un caine al nimanui, deci nimeni nu este responsabil de comportamentul meu pe strazi 2. mi-e foame intotdeauna! caut oriunde si ma bat cu ceilalti caini pentru mancare, iar daca nu gasim, atunci atacam oamenii in speranta ca vom gasi ceva prin plasele lor. Daca nu, atunci macar sa ii capsam bine sa ne tina minte! 3. noi, cainii, avem simtul teritoriului foarte dezvoltat. Orice intrus nu este binevenit si trebuie muscat. Exceptie fac (nu e sigur niciodata insa) babele fara ocupatie care ne mai dau de mancare dimineata. 4. avem o mare ura pe biciclisti si motociclisti: trebuie dati jos de pe ciudateniile astea cu doua roti! 5. nu suportam oamenii care poarta gluga sau care vin cu plase mari de la piata: trebuie capsati urgent! 6. noaptea ne vine cheful cel mai mare sa urlam la luna, sa ne batem intre noi sau cu alte haite din vecinatate (sa moara de oftica aia de se duc a doua zi la scarbiciu) 7. ne place foarte mult sa atacam din spate, iar daca si reusim sa muscam, crestem pe scara ierarhica din haita 8. ii uram foarte tare pe cei da la ONG-uri care pretind ca ne iubesc, dar ne lasa pe strazi singuri, fara hrana! Iarna inghetam de frig, iar vara ne sufocam de caldura, iar ei se scalda in banii alocati pentru ingrijirea noastra! 9. nu ne intereseaza ca ne rahatim pe orice trotuar si strada, important e sa fie cat mai mult si sa ramana acolo, ca sa se stieeee...ca suntem prezenti! 10. suntem stapanii strazilor si deci toata lumea trebuie sa se dea la o parte din fata noastra! De exemplu: ne place unora dintre noi sa alergam dupa masini ca sa muscam din cauciucuri, iar daca se nimereste vreun nefericit in goana noastra dupa masina, ne multumim atunci cu el! Avand in vedere ca m-am saturat pe strazi, va rog faceti ceva: ori ma duceti intr-un adapost si ma ingrijiti, ori ma eutanasiati! Daca nu sunteti in stare sa ma ingrijiti cum trebuie sau sa ma dati in adoptie unor stapani resonsabili si sanatosi la cap (care nu imi vor da drumul inapoi pe strazi), va rog din toata inima sa ma eutanasiati! Va multumesc!

ian
21 iulie 2012
porci

un drogat si un porc asta au ales constantenii, hodorogilor o sa va vad la iarna cum o treceti sau va mutati la ENERGIA stiti voi nici acolo nu meritati,de aceia nu va rabda dumnezeu de lichele ce sunteti

mazăre cu...zarzăre
22 iulie 2012
stan si bran

Ce fețe comice au ăștia 2.... Și-au mai pus și căști pe cap, ca să pară muncitori...Precis mazăre a tras la vreun club iar purcelușul s-a bețivit pe la Flora. Vai de soarta noastră, pe care ne-o merităm !

???
22 iulie 2012
2 MUTANȚI !!!

Urâți cu spume ăștia doi. După chipul și asemănerea constănțenilor..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.352 secunde