Medgidia este de ieri în sărbătoare

467
Ieri a avut loc deschiderea oficială a celei de-a X-a ediții a Sărbătorii "Zilele Medgidiei". În deschidere au fost arborate însemnele sărbătorii, drapelul României, icoana Sfântului Dumitru și steagul Uniunii Europene.
Primarul Marian Iordache a deschis festivitățile cu un călduros "La mulți ani!" adresat locuitorilor orașului. "Sărbătoarea acesta înseamnă mult pentru sufletul nostru, este o săptămână a bucuriei și a toleranței. Atât copii, cât și tineri și vârstnici sunt angrenați în diferite competiții. Vă aștept pe toți să participați la sărbătoare și să vă distrați", a declarat el.
Manifestarea a continuat cu un spectacol de muzică populară și ușoară susținut de către copiii și tinerii din Medgidia. Tot în prima zi, a avut loc la Biblioteca Municipală "I.N. Roman" o expoziție de carte a scriitorilor și poeților din localitate și s-au deschis standurile comerciale.
Astăzi, copiii sunt așteptați să ia parte la două concursuri: "Copilăria colorează Medgidia", dedicat desenelor pe asfalt și "Pedalăm de zor spre viitor", concurs de biciclete. Competițiile vor fi urmate de o piesă de teatru a elevilor de la cercul de teatru al "Clubului Copiilor". După-amiază toți locuitorii sunt așteptați la scena din Piațeta Decebal, unde va avea loc un spectacol, susținut de copiii și tinerii din școlile și liceele din Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8208 secunde