Medgidia va avea sistem de supraveghere de 1,3 milioane de lei

389
Primăria Medgidia a lansat un anunț de licitație pentru achiziționarea, montarea și punerea în funcțiune a unor echipamente de monitorizare și a unui sistem de supraveghere. Inițiativa face parte din programul intitulat "Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipa-mente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere".

Astfel, pentru ducerea la îndeplinire a acestui proiect, vor fi achiziționate nouă servere centrale dotate cu aplicații software pentru monitorizare și înregistrare de imagini video, nouă monitoare LCD, trei tastaturi cu joystick pentru controlarea camerelor mobile, 57 switch-uri, 54 de camere fixe și 27 de camere mobile. De asemenea, firma care va câștiga licitația se va ocupa de achiziționarea unor antene panel și point pentru wirelless, precum și de achiziționarea celorlalte elemente necesare montării camerelor și funcționării sistemului de monitorizare.  Compania contractată se va ocupa și de achiziționarea dotărilor necesare pentru amenajarea centrului de supraveghere, ce va fi amplasat în cadrul Dispeceratului de Poliție Comunitară Medgidia. Astfel, se cumpără birouri de lucru pentru operatori, scaune, suporturi pentru monitoare și dulapuri de tip fișet metalic, dotate cu uși metalice antiefracție.  Dintre locațiile în care aceste camere vor fi amplasate și obiectivele pe care le vor păzi, amintim: strada Independenței cu vedere spre Căminul C4 și parcare, în intersecția străzii Independenței cu strada Dezrobirii, pe strada Silozului cu vedere către Obor și strada Cuza Vodă, pe străzile Poporului, Vasile Lupu, pe strada Republicii cu vedere către Piața centrală. De ase-menea, vor fi monitorizate: Școala nr. 5, Parcul Sinaia, Cimitirul Ortodox, Piațeta Decebal, Parcul 1 Mai, Școala nr. 3 "Spiru Haret", precum și alte puncte importante din oraș.

Menționăm că licitația va avea loc pe data de 7 iulie, la ora 11.00, iar ofertele pot fi depuse până la ora 9.00 a aceleiași zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.866 secunde