S-a pus piatra de temelie pentru o nouă biserică la Medgidia

468
3
Un nou proiect pentru locuitorii orașului Medgidia, în special pentru cei din zona de Vest, îl reprezintă construirea unei Biserici Ortodoxe în zonă. Un pas important în realizarea proiectului a fost făcut luni, 28 mai, când s-a sfințit locul pe care se va construi lăcașul de cult. Slujba de sfințire a început la ora 18.00 și a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu preoții de la parohiile din Medgidia. Biserica ce va fi construită cu sprijinul Primăriei Municipiului Medgidia va avea Hramul "Nașterea Maicii Domnului" și va deservi creștinii din zona Orașul Nou.  "Realizarea unei biserici în zona de Vest reprezintă o dorință mai veche a cetățenilor din Medgidia care locuiesc în zonă. Am reușit să facem posibilă îndeplinirea ei prin parcurgerea mai multor etape - identificarea terenului, trecerea acestuia în intravilan și realizarea Planului Urbanistic Zonal, iar astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a pus crucea și piatra de temelie a viitorului lăcaș de cult", a spus primarul Marian Iordache.

Comentează știrea

Jeny
30 mai 2012
Eu imi doresc un loc de munca !!

Construim biserici ?? Dar fabrici cand ?? Iordache crede ca cu acesta biserica va rezolva mizeria si saracia acestui oras ??? Nici pe departe !!! Nu biserica ne da de mancare !!! Pot sa ma rog si in casa la o icoana daca eu sunt o persoana credincioasa !!! Sunt atatea biserici in oras !!! Daca am avea tot atatea fabrici ce bine ar fi !!! Ragati-va sa ajunga Moinescu primar sa poata realiza Parcul Industrial ,sa avem locuri de munca bine platite !!!!

maleficul
30 mai 2012
vise cu moinescu

Moinescu ,primul lucru pe care l-a facut atunci cand s-a instalat in fotoliul de primar,a fost acela de a da afara oamenii din primarie si de a-si aduce oamenii care i-au facut campanie.ce s-a intamplat cu fostii salariati ai primariei?nu l-a interesat pe moinescu.si voi acum credeti toate minciunile lui?e un mincinos ordinar.nu-l mai vrea nimeni si alearga ca un disperat ,independentul cu echipa pdl.

titi
30 mai 2012
minciuni

un om cerebral nu sta sa-l asculte pe moinescu,daramite sa-l mai si creada.suntem satui de minciunile lui.a tras numai pt turta lui 4 ani,noua ne-a aruncat praf in ochi,a dat afara oamenii pt a-si angaja acolitii.ne-a vandut pe viata dar nu ma mira ca mai apare in fata medgidienilor la tupeul pe care il are.Medgidieni,nu va mai imbatati cu apa rece.

Răspuns la: Eu imi doresc un loc de munca !!
Adăugat de : Jeny, 30 mai 2012
Construim biserici ?? Dar fabrici cand ?? Iordache crede ca cu acesta biserica va rezolva mizeria si saracia acestui oras ??? Nici pe departe !!! Nu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4434 secunde