Medicul Iuliana Botezatu s-a alăturat femeilor din ALDE Constanța. "Am avut întotdeauna convingeri liberale"

896
Medicul Iuliana Botezatu s-a alăturat femeilor din ALDE Constanța.

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene de Femei a ALDE Constanța, avocatul Valeria Drăniceanu, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că medicul Iuliana Botezatu s-a înscris în ALDE Constanța. Mai mult, renumitul medic a preluat conducerea Organizației Municipale de Femei ALDE Constanța.


Printre altele, în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, medicul Iuliana Botezatu a spus că a decis recent să intre în politică.
"Am mai făcut parte dintr-un partid politic în urmă cu foarte, foarte mulți ani. Acum am ales să mă înscriu în ALDE deoarece am avut întotdeauna convingeri liberale și vreau în acest mod să întăresc imaginea femeii moderne", a declarat Iuliana Botezatu.   
Totodată, aceasta a vorbit despre proiectele pe care le are în plan și a spus că își dorește să atragă mai multe femei în organizația pe care o conduce, vrea să înființeze un departament de sănătate, diverse parteneriate publice private, servicii medico-sociale pentru femeile șomere sau pentru cele cu studii minime. 


În altă ordine de idei, tot în cadrul întâlnirii de ieri cu presa, președintele Organizației Județene a femeilor din ALDE Constanța, Valeria Drăniceanu, a făcut cunoscut programul acțiunilor din luna în curs. 


"În luna martie vom avea evenimente la care vom participa sau pe care noi le vom iniția. Prin politica mea de implicare în comunitate, mi-aș dori ca fiecare ocazie să fie dedicată oamenilor, și fiind luna martie doamnele au prioritate. În data de 8 martie, anul acesta, mi-am propus să marcăm total diferit Ziua Internațională a Femeii. Astfel, împreună cu colegele din Organizația de Femei de la Negru Vodă, ne vom deplasa la doamne cu mai multă experiență de viață, le vom face vizite la domiciliu, ne vom duce cu flori. Aceste doamne cu posibilități reduse materiale au fost identificate de colegele noastre de acolo. Evenimentul își propune o păstrare a tradiției și, de ce nu, a face o bucurie persoanelor care au nevoie de ocrotire și atenție. Un al eveniment ar fi în data de 9 martie, când Organizația de Femei va participa la sediul ALDE la seminarul «Importanța ideologiilor politice», fiind al doilea seminar organizat de către filiala ALDE Constanța, dintr-un șir de seminarii care se vor desfășura pe toată perioada anului 2019, în cadrul campaniei «Școala politică de la Marea Neagră». Aceste seminarii au rolul de a trece în revistă istoria ideologiilor românești, punând accent pe ideologia liberal democraților", a spus Valeria Drăniceanu.


Ea a mai adăugat că o altă acțiune va avea loc pe data de 15 martie, atunci când este Ziua Internațională a Drepturilor Consumatorilor, iar femeile din ALDE vor organiza o campanie de informare prin împărțirea unor flyere și discuții cu cetățenii, cu privire la drepturile oamenilor în calitate de consumatori pentru a fi încurajați în a lua atitudine ori de câte ori aceste drepturi nu sunt respectate.  De asemenea, în cadrul lunii în curs, mai exact, pe 21 martie, femeile din ALDE vor marca Ziua Mondială a Sindromului Down prin diverse acțiuni coordonate chiar de medicul Iuliana Botezatu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde