Meleșcanu, discuții cu ambasadorul Marocului

79
Meleșcanu, discuții cu ambasadorul Marocului - melescanuprezidentiale-1486722286.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit pe ambasadorul Regatului Maroc la București, Faouz Achchabi, în vizită de curtoazie, printre temele de discuție fiind și cooperarea în plan regional și în cadrul organizațiilor internaționale, informează un comunicat al MAE.


În cadrul întâlnirii "a fost exprimată satisfacția pentru nivelul foarte bun al dialogului politic și diversitatea domeniilor de cooperare la nivel interguvernamental, sectorial și parlamentar", în contextul împlinirii a 55 de ani de relații diplomatice între România și Regatul Maroc, anul acesta, precizează sursa citată.


De asemenea, au fost relevate dinamica ascendentă a agendei diplomatice și a schimburilor comerciale, precum și imaginea pozitivă de care România se bucură în Maroc, în contextul unei lungi tradiții de asistență și cooperare în diferite domenii în care specialiștii români și-au dovedit performanța, arată MAE.
Întrevederea a prilejuit, totodată, un schimb de opinii privind cooperarea în plan regional și în cadrul organizațiilor internaționale, se menționează în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Cine este noul vicepreședinte al ALDE
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ministrul Teodor Meleșcanu a demisionat
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Meleșcanu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.1617 secunde