În august,

Membrii Asociației Comunelor din România se reunesc la Constanța

608
Președintele Filialei Județene a Asociației Comunelor din România, Mariana Gâju, a declarat că, în perioada 2-8 august, Constanța va fi gazda unei noi întruniri a asociației.
"Constanța va fi județul-reședință al noii ședințe însă nu ne-am gândit unde vom organiza desfășurarea lucrărilor. Vom avea nevoie de o sală de conferințe îndeajuns de mare pentru a-i putea invita pe toți primarii din țară și reprezentanții administrației publice centrale cu care trebuie să avem un dialog permanent", a mărturisit ea. Dezbaterile se vor axa pe probleme legate de sănătate, învățământ și infrastructură.
În continuare, Mariana Gâju și-a exprimat intenția personală de a lupta pentru redarea demnității salariaților din administrația publică locală. Ea a vorbit despre discrepanța dintre funcționarii publici din cadrul administrației publice locale și cei din alte domenii, precum învățământ sau poliție.
"Nivelul de salarizare de aici nu se compară cu cel din învățământ sau din poliție. Dacă un funcționar din administrația publică locală ia 700-800 lei, un alt funcționar din poliție are minim 2.000 lei", a explicat ea. Gâju a mai spus că personalul din administrația publică locală trebuie stimulat în funcție de nivelul muncii depuse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.914 secunde