Mihai Răzvan Ungureanu:

"Membrii Forței Civice care s-au alăturat PMP nu există"

133

Articole de la același autor

Liderul partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, afirmă, într-un răspuns adresat președin-telui PMP, Elena Udrea, că membrii FC care s-ar fi alăturat acesteia nu ar exista. El i-a mai transmis Elenei Udrea să-și coordoneze acțiunile

în privința sa cu Cristian Diaconescu, candidatul PMP la pre-zidențiale.

"Dacă este posibil, ar fi benefic să vă coordonați acțiunile cu celălalt membru al PMP și, în același timp, candidat al partidului dumneavoastră la prezidențiale, Cristian Diaconescu. În timp ce dumneavoastră vorbeați în termenii elogioși cu care m-ați obișnuit, domnul Diaconescu mă cheamă alături de domnia sa în PMP", i-a răspuns Ungureanu printr-un comunicat de presă.

El mai afirmă că, dacă "prin absurd" ar veni în PMP împreună cu Monica Macovei, ar da-o afară pe Elena Udrea din acest partid.

"Acum întrebările care se pun sunt: Cine conduce de fapt PMP? PMP există cu adevărat sau e doar o construcție politică imaginară? Sper că vă dați seama că dacă, prin absurd, eu și Monica Macovei (și ea chemată în PMP) am accepta să venim în PMP, primul lucru pe care l-am face ar fi să vă dăm afară din partid, pe motive etice, și pe dumneavoastră, și pe toți cei care, flămânzi fără obraz ai politicii românești, v-au însoțit?", mai declară liderul FC.

Scandalul dintre Ungureanu și Udrea a izbucnit, din nou, după ce, zilele trecute, partidul condus de Elena Udrea a transmis un comunicat de presă în care se susținea că, tot mai multe organizații de la Forța Civică, formațiune care a fuzionat cu PDL, aderă la Partidul Mișcarea Populară (PMP). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4404 secunde