Mihai Petre ar putea fi revocat din funcția de președinte al tinerilor din PDL Constanța

672
4
Mihai Petre ar putea fi revocat din funcția de președinte al tinerilor din PDL Constanța - mihaipetre-1326902267.jpg
Democrat-liberalul Mihai Petre ar putea pierde funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PDL Constanța după ce prim-vicepreședintele organizației Ionuț Fîntână ar fi convocat pentru data de 30 ianuarie o ședință a Consiliului de Coordonare Județean. În cadrul întâlnirii, Mihai Petre ar putea fi revocat din funcție. Acțiunea ar avea loc după ce, Mihai Petre a intrat în dispută internă cu președintele PDL Constanța, Gigi Chiru. De altfel, acțiunea nu ar fi surprinzătoare deoarece la alegerile care au avut loc anul trecut, Ionuț Fîntînă a fost convins de Gigi Chiru să renunțe la candidatura pentru președinte, tocmai pentru a-i lăsa loc liber lui Mihai Petre.

Comentează știrea

membru OTPDL
18 ianuarie 2012
nu-i frumos Mihai!

Draga colega,draga Mihai,n-ai procedat corect. Daca ajunsese-i "mare" conducator,nu trebuia sa musti mana ce ti-a fost intinsa.Ai atras pe langa tine toti PSD-istii infiltrati in PDL,care nici nu stiu pe ce lume traiesc ex. :aia cu dintii mari Vasile de te sperii de ea si ti-e frica sa n-o ia vantul ca are 20 kg cu tot cu ambalaj si mai e siii..pe alta lume,saraca, deasemenea pe Ulmeanu care este omul lui Banias,pe Soare...si exemplele pot continua)si te razboiesti cu cine? Cu D-l Chiru? Rusinicaaaaa!!!!!I-ati gasca si pleaca baiatule! Ai putina decenta !

George Sponte
18 ianuarie 2012
haha

frate Adi, invata sa scrii corect ca ma faci de ras, daca ti-e greu sa scrii in romana scrie in armaneste. Dupa ce ca te stie lumea de impotent acum sa te mai faca si analfabet... trist.

ghici cine
18 ianuarie 2012
pt tinerii strangatori de semnaturi

sunteti niste oameni fara caracter! de aceea nu o sa progresati niciodata decat prin frauda. Nu ar fi prima oara cand incalcatti in primul rand legea (dar veti raspunde si pentru asta) si in al doilea rand statutul si regulamentul partidului.Asta ati invatat de la domnul presedinte al seniorilor! nu-i nimic, la toti va vine randul!

Ziua
18 ianuarie 2012
jenant!

dupa ce ca ai dat copy/paste la stirea din Ziua o mai si semnezi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde