Mihai Petre îl acuză pe Ovidiu Cupșa că îl protejează pe Mazăre

1394
1

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județeana de Tineret Constanța a PDL a emis, astăzi, un comunicat prin care a transmis atacuri dure la adresa consilierului local din partea PNL, Ovidiu Cupșa. Petre menționează că prin acțiunile sale, Cupșa a politizat campania "100 de zile pentru 100 de ani" dedicată salvării Cazinoului din Constanța. Liderul liberal a specificat că prin însușirea rolului de "manager de campanie" dar și de moderator principal de către Cupșa, campania a căpătat coloratură politică. Mihai Petre adaogă faptul că abordarea penelistului este "partizană" deoarece se pornește de la premiza că "nu se caută vinovatul pentru starea deplorabilă în care se regăsește Cazinoul, ci doar soluția pentru salvarea sa".
"În cadrul abordării partizane de care vorbeam mai devreme, managerul campaniei nu a făcut nici o referire la clauzele contractului de concesiune încheiat între municipalitate și firma S.C. Queen Investments Inc. SRL, a cărui derulare a avut ca rezultat final avansarea stării de degradare a Cazinoului", explică Petre.
De asemenea, în cadrul comunicatului, democrat-liberalul Petre îi cere public "amicului Ovidiu Cupșa să aibă bărbăția de a opta între calitatea de lider al Asociației Absolvenților din Universitatea Maritimă Constanța și cea de vicepreședinte al Partidului Național Liberal".
În ceea ce privește soluțiile prezentate de către Asociația Absolvenților UMC, Mihai Petre menționează că reabilitarea Cazinoului se poate face numai din bugetul municipalității și apreciază ideea de colectă publică drept "jignitoare". Pedelistul amintește că Președintele organizației județene Constanța a PDL, Christian Gigi Chiru, și-a asumat public faptul că dacă primarul Radu Mazăre va promova proiectul de hotărâre privind vânzarea clădiri, va declanșa procedura de suspendare a sa din funcție.


Comentează știrea

din nou
8 august 2011
un bou

Petre asta e un bou! sa faca el ceva si apoi sa-si dea cu parerea, iar pe Cupsa nu-l duce capul daca crede ca o sa opreasca vanzarea cazinoului. Mazare a etaticul lor. Parerea mea!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5516 secunde