Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns în Vrancea pentru a vizita zonele cu sinistrați

289
Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns în Vrancea pentru a vizita zonele cu sinistrați - mru25228100019452400-1328948154.jpg
Primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns sâmbătă dimineață în Vrancea, pentru a vizita zonele afectate de ninsori, în care se află oamenii sinistrați. Alături de primul-ministru se mai află și miniștri Gabriel Berca și Gabriel Oprea.

Potrivit Realitatea.net, premierul a plecat către primăria din Dumbrăveni, unde în urma unei analize, va stabili care sunt mpsurile care trebuie luate pentru a interveni rapid, pentru ca apoi să meargă mai departe.

"În cursul zilei de vineri, premierul a fost în legătură permanentă cu cei doi miniștri privind măsurile luate atât în Buzău și Vrancea, cât și în alte zone afectate de viscol și zăpadă. El a cerut informări pe această temă și a fost informat că toate autoritățile din teritoriu sunt implicate în operațiunile de salvare", au declarat, vineri, surse oficiale pentru Mediafax.

Zeci de mii de oameni sunt izolați din cauza zăpezilor în județele Vrancea și Buzău, mulți dintre ei nu mai au electricitate și au rămas fără mâncare. În vreme ce președinții celor două consilii județene, ambii din PSD, cer declararea stării de urgență, guvernul se opune.

În Vrancea, aproximativ 40.000 de oameni din peste 50 de localități sunt izolați de o săptămână, anunță Consiliul Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.969 secunde