Mihai Sturzu: Alegerea lui Liviu Dragnea a amintit de perioada comunistă

119
1
Mihai Sturzu: Alegerea lui Liviu Dragnea a amintit de perioada comunistă - sturzu-1445171034.jpg
Președintele TSD, Mihai Sturzu, cere ca alegerile de săptămâna trecută în urma cărora Liviu Dragnea a fost ales președintele PSD să nu fie validate. El este nemulțumit de cererea lui Liviu Dragnea ca cei prezenți în sală să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor comunismului. Liviu Dragnea a fost validat în urmă cu două ore ca președinte al PSD.



"Am fost acuzat de comunism acum o săptămână. Prietenii mei, familia mea, toți, mi-au spus că sunt iarăși comunist. Haideți să nu cădem într-o iluzie în care închiși în spatele unui zid să cădem într-o realitate pe care ceilalți oameni nu o văd ca noi. Acum o săptămână am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta e comunismul, oameni buni! Domnul Ion Iliescu ne-a asociat acest tip de alegeri cu cele de pe vremea lui Ceaușescu și bine a făcut", a spus Mihai Sturzu, președintele Tinerilor Social-Democrați, potrivit Digi24.ro.



"Este o problemă dacă vorbim de comunism în PSD. Nu e târziu să ne cerem scuze pentru mineriadele din 90, pentru faptul că regele n-a fost primit în țară în 90. Au fost vremuri grele, dar au fost decizii greșite. (...) Mi-ar fi plăcut să fi avut candidați din care să alegem. Un gest este să invalidăm alegerile să avem 2-3 candidați, ca să fie dezbatere de idei și progres. (...) Vreau să cred că mai e democrație în PSD", a spus Mihai Sturzu.




Comentează știrea

Comunistul de serviciu
18 octombrie 2015
DNA-ule, curata partidele ca ei sunt ca drogati de bani !?

Tineri ca Sturzu ar trebui sa preia partidele. Dar oare pot din cauza acestor fosile .....si ..... ?

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 18 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : De ce a sesizat Iohannis CCR
Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea a făcut anunțul!
Pagina a fost generata in 0.9483 secunde