Mihai Tudose, tranşant cu Florin Cîţu. „Copilul durerii pleacă la Bruxelles”

249
Mihai Tudose, tranşant cu Florin Cîţu. „Copilul durerii pleacă la Bruxelles” - tudosedesprecitu-1612893365.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul Mihai Tudose spune despre plecarea lui Florin Cîțu la Bruxelles că va fi întrebat dacă și-a făcut temele și va trebui să spună că nu le-a făcut și nici nu le poate face, pentru că-l încurcă greaua moștenire. Aia lăsată de ministrul de Finanțe F. Cîțu.

„Copilul durerii pleacă la Bruxelles. O veste bună și una rea: cea bună e că Florin Cîțu lasă România în pace două zile, cât va sta pe la Bruxelles; partea proastă e că se va întoarce. De ce se duce copilul durerii în vizită, când țara e fără buget și fără planul de relansare necesar pentru a accesa banii UE? Asta va fi prima întrebare din partea Comisiei Europene: «Ți-ai făcut temele, Florinel?» Nu le-a făcut și nici nu le poate face. Pentru că-l încurcă greaua moștenire. Aia lăsată de ministrul de Finanțe F. Cîțu, premierului F. Cîțu”, a scris fostul premier Mihai Tudose pe Facebook.

Prim-ministrul Florin Cîțu merge, săptămâna aceasta, la Bruxelles pentru o serie de întrevederi cu înalți oficiali europeni pe 11 și 12 februarie. Programul vizitei include întrevederi cu principalii lideri europeni, între care președinții Consiliului European, Charles Michel, Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și al Parlamentului European, David Sassoli, precum și cu vicepreședinții executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde