Mii de persoane la 'Marșul Unirii', organizat de AUR la Alba Iulia. George Simion și alți politicieni, în fruntea mulțimii

1053
Mii de persoane la 'Marșul Unirii', organizat de AUR la Alba Iulia. George Simion și alți politicieni, în fruntea mulțimii - aursimion-1701426375.jpg

Articole de la același autor

Mii de persoane participă, vineri dimineaţă, la un marş al Unirii organizat de AUR, la Alba Iulia. Oamenii scandează “Trăiască, trăiască şi-n florească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească” şi “Basarabia e România”.


Oamenii au pornit de la Gara Alba Iulia, în frunte cu liderul AUR, George Simion, şi urmează să ajungă la Catedrala Încoronării, transmite news.ro.


Trenul Unirii, cu care au venit o parte dintre participanţi, a fost întâmpinat în mai multe gări de oameni cu drapelul tricolor.


Ei au un banner pe care scrie “Moldoveni, ardeleni, munteni, toţi suntem români”, iar cei mai mulţi participanţi au steaguri tricolore. Ei scandează “Trăiască, trăiască şi-n florească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească” şi “Basarabia e România”.


Printre participanţii la această manifestare se află Claudiu Târziu, Ramona Ioana Bruynseels, Mugur Mihăescu, Ilan Laufer şi Daniel Florea.


De asemenea, cei prezenţi la marşul AUR au început să cânte “Treceţi, batalioane române, Carpaţii”.


AUR şi-a propus să reunească la Alba Iulia, de Ziua Naţională, 10.000 de membri şi simpatizanţi. Mihai Enache, preşedinte al AUR Bucureşti, afirma că participanţii din Capitală vor merge la Alba Iulia cu un tren contractat special, precizând că nu vor fi afişate niciun fel de simboluri politice, singurul drapel acceptat fiind tricolorul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6575 secunde