Mii de persoane s-au distrat la "Ziua Comunei Peștera"

2104
1
Mii de persoane s-au distrat la

Articole de la același autor

În fiecare an, locuitorii comunei Peștera sărbătoresc, la data de 1 Mai, "Ziua Comunei". La fel ca și în anii trecuți, primarul Valentin Vrabie le-a pregătit localnicilor - și nu numai - o petrecere pe cinste.
Încă de la primele ore ale dimineții, poienița "Valea Izvorului" a fost luată cu asalt de mii de locuitori ai comunei Peștera, dar și de cei din localitățile învecinate.
"Sunt din Medgidia și am fost și anul trecut aici, unde m-am simțit minunat. Anul acesta, am recomandat prietenilor aceeași locație și sunt fericită că nu mi-au fost înșelate așteptările, pentru că este și mai frumos decât anul trecut. Avem tot ce ne trebuie aici, păcat că ține doar o singură zi. Poate, pe viitor, petrecerea va dura măcar două zile", a declarat Larisa Bundache.
Pe lângă miile de oameni care au ales să petreacă în comuna Peștera, serbarea câmpenească i-a reunit la un loc pe primarul Valentin Vrabie și viceprimarul Tudorel Grosu, alături de consilierii locali din comună, dar și oameni politici de la PSD, PDL și PNL, veniți special de la Constanța pentru a fi alături de cei care își dau interesul pentru locuitorii din Peștera. Mai mult, chiar prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, alături de soția sa și mai mulți prieteni, a sărbătorit la "Ziua Comunei Peștera".

Mini-parc de distracții pentru cei mici
Cu alte cuvinte, "Valea Izvorului" a fost locul ideal pentru distracție. Cei care au vrut să prepare anumite mâncăruri tradiționale la grătar au avut parte de locuri special amenajate. Pe de altă parte, cei care au dorit să uite măcar pentru o zi de gospo-dărie au putut cumpăra diverse preparate, deoarece în zonă au fost mulți agenți economici ce au distribuit mici, fripturi, diverse alte mâncăruri tradiționale, dar și sucuri, băuturi și dulciuri.
Organizatorii au avut grijă ca de la petrecere să nu lipsească nimic și nu i-au uitat nici pe cei mici. De altfel, de departe, cei mai fericiți au fost copiii. Ei au avut parte de activități distractive specifice vârstei lor, în zonă fiind amplasat și un mini-parc de distracții cu diverse jocuri. Nici vremea nu le-a fost potrivnică locuitorilor din Peștera, iar atmosfera a fost plăcută, fiind întreținută de pe scenă de artiștii invitați.
Programul manifestărilor dedicate locuitorilor comunei a început la ora 13.00. Pe scenă au urcat Aurel Moldoveanu, HI-Q, Sofia Vicoveanca, Anastasia Lazariuc, Nelly Ciobanu, Nemuritorii, Diana Bișinicu, Bordo, Robert Târnăveanu, Alesis, Costinel Alexandrescu, Vasilica Tonu, Brândușa Covalciuc Ciobanu, Ansamblul "Doina Oltului", Fanfara 10 Prăjini, Grupul Etno "Ethos". Spectacolul a fost prezentat de Cristian Brancu. Seara s-a încheiat în jurul orei 23.00, cu un spectacol cu focuri de artificii.
"Mă bucur că, și anul acesta, am putut fi alături de locuitorii comunei Peștera și nu numai. Este o sărbătoare dragă nouă, fiind un prilej pentru a socializa. Anul acesta, am avut un spectacol mult mai diversificat decât cel de anul trecut și sper ca cel de la anul să fie și mai bun decât acesta", a declarat edilul Valentin Vrabie, care a făcut față cu brio oficiilor de gazdă.

Comentează știrea

FANI
8 mai 2011
CINSTE LOR

TARE E MIOARA TUTU CU ALPHA MEDIA EI SI TARE E PRIMARUL VRABIE CU PESTERA LUI. CE SPECTACOL AU FACUT SI CE EMISIUNI FAC LA TV ALPHA MEDIA DE NOTA 20. BRAVO SI CINSTE LOR FAC ECHIPA MINUNATA. AU DAT GATA MEDGIDIA ! DACA ISI PUN IN CAP EI AMNDOI DAU GATA JUDETUL! CINSTE LOR!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2472 secunde