Premierul Dacian Cioloș:

"Miniștrii au semnat o declarație de integritate"

170
1

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș a infor-mat, ieri, că miniștrii Cabinetului său au semnat o declarație de integritate pe proprie răspundere, precizând că nu le-a impus acest lucru, ci le-a recomandat, pentru că este important să dea un semnal că anumite criterii de integritate trebuie să fie respectate de toată lumea.

"Această declarație de integritate pe proprie răspundere, da, a fost semnată de miniștri, nu le-am impus-o eu, ci le-am recomandat. Sunt niște criterii de integritate care au fost sintetizate de mai multe organizații neguvernamentale din România care de mulți ani de zile lucrează pe aceste domenii. De ce le-am sugerat să le semneze? Mi se pare că este important ca oamenii să-și asume aceste criterii, în măsura în care ei le îndeplinesc și, pe de altă parte, cred că este important să dăm și semnalul, încă de la vârf, de la nivelul Guvernului, că vom cere, că anumite criterii de integritate vor fi respectate de toată lumea", a spus Cioloș.

El a subliniat că transparența și integritatea sunt elementele incipiente pentru o administrație funcțională.

"Sunt lucrurile pe care probabil nu o să le putem face în acest an, cel puțin în acest mandat, cel puțin este important că lucrurile trebuie să se schimbe măcar în al 12-lea ceas în interesul tuturor și al cetățenilor și al partidelor politice care vor guverna după 2017 încolo", a adăugat Cioloș.

Potrivit prim-ministrului, nu este suficientă schimbarea de la vârf, ci fiecare trebuie să-și facă treaba acolo unde este. 

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi! Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 de ore. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ pe adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Îmi este frică de oamenii fără umor"
Joi, 19 Noiembrie 2015
Stire din Economie : AVEM UN NOU MINISTER!
Pagina a fost generata in 0.7049 secunde