Mircea Geoană:

"PSRO propune scăderea cotei unice la 14%"

152
1

Articole de la același autor

Partidul Social Românesc (PSRO) susține reintroducerea sistemului globalizat de impozitare, ca o măsură ce va permite relansarea economică a țării, a declarat președintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, cu ocazia prezentării programului partidului referitor la crearea de noi locuri de muncă.

În opinia președintelui PSRO, sistemul globalizat de impozitare va permite scăderea cotei de la 16 % la 14%, printr-o colectare suplimentară a resurselor bugetare.

"Principalul amendament pe care îl vom face la bugetul care se va dezbate în Parlament în următoarele câteva săptămâni, din punct de vedere al pârghiilor fiscale pentru înviorarea economiei, este reintroducerea sistemului globalizat de impozitare, cu excepția celor care au un singur venit, ceea ce va permite, prin colectare de resurse suplimentare la buget, scăderea cotei unice de la 16% la 14%. Este demonstrat cu cifre, ceea ce cu adevărat are nevoie economia românească, salariatul, pensionarul, sectorul privat din România, de care avem, evident, nevoie în continuare", a spus Mircea Geoană.

PSRO propune un plan național pentru crearea de locuri de muncă printr-un cadru normativ, fiscal și legislativ unitar și integrat, ale cărui direcții principale sunt introducerea declarației globale de venit concomitent cu o cotă unică de impozitare de 14%, acordarea de stimulente financiare, crearea de locuri de muncă prin investiții în motoare de creștere economică, un mecanism consolidat de finanțare a marilor proiecte, dezvoltarea locală și a IMM-urilor. 

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Oamenii de succes din toate domeniile practică sistemul repetiției mentale: ei își imaginează rezultatul final. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0275 secunde