Ministrul Bogdan Trif, salvat de senatorii Puterii

257
Ministrul Bogdan Trif,  salvat de senatorii Puterii - ministrulbogdantrifsalvat-1543928044.jpg
Senatorii coaliției PSD-ALDE, împreună cu cei de la UDMR, au respins moțiunea simplă inițitată de 35 de aleși ai PNL și USR, depusă împotriva ministrului Turismului, Bogdan Trif.

Cu 40 de voturi pentru moțiune și 76 de voturi împotriva demiterii, Bogdan Trif a rămas ministru al Turismului, în ciuda acuzațiilor care i s-au adus în documentul intitulat "Turism de România: Un ministru incompetent și o țară fără brand".

Semnatarii moțiunii au afirmat că activitatea ministrului Bogdan Trif este marcată de "lipsă de transparență" și susțin că execuția bugetară a Ministerului Turismului se oprește în luna august 2017.

Față de toate aceste acuzații, Bogdan Trif a răspuns prezentând realizările din timpul mandatului său, punând accent pe voucherele de vacanță care au adus în industria turismului o infuzie de un miliard de lei și pe TVA de 5% introdusă pentru serviciile din turism. Ministrul de resort i-a acuzat pe inițiatorii moțiunii că în text critică exact ce au votat în Parlament. Bogdan Trif a precizat, la Digi24: "În 31 octombrie, Senatul, cu unanimitate de voturi, a adoptat OUG 2/2018, privind garantarea serviciilor de turism, iar acum, în moțiune, criticați acest act normativ". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2198 secunde