Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, vicepremier interimar

218
Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, vicepremier interimar - ministrulfinantelor-1561746964.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Executiv Național al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, să dețină și calitatea de vicepremier interimar, funcție rămasă vacantă prin plecarea lui Viorel Ștefan la Curtea Europeană de Conturi.


"Al doilea punct de pe ordinea de zi la Comitetul Executiv Național a fost cel referitor la vicepremier interimar. Este vorba de portofoliul care va rămâne vacant după 1 iulie, în urma plecării lui Viorel Ștefan la Curtea Europeană de Conturi. Trebuie să asigurăm un interimat până la mijlocul lunii iulie, când vom face o evaluare a ministerelor, a punctelor din programul de guvernare îndeplinite pe fiecare minister în parte și bineînțeles vom veni cu propuneri pentru cele două portofolii de vicepremier - mă refer la cel pentru parteneriate strategice și cel pentru economie, vacantat în urma plecării lui Viorel Ștefan. Am supus la vot ca acest portofoliu să fie deținut de Eugen Teodorovici, având în vedere că este ministrul Finanțelor și că este un portofoliu economic", a spus premierul Viorica Dăncilă, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.


Viorel Ștefan va exercita mandatul de membru al Curții de Conturi Europene începând cu 1 iulie, pentru o perioadă de 6 ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8534 secunde