Ministrul Justiției, decizie în privința lui Kovesi. "Urmează să o formalizez"

186
2
Ministrul Justiției, decizie în privința  lui Kovesi.

Articole de la același autor

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, vineri, că a luat o decizie în privința procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în baza controlului efectuat de Inspecția Judiciară și că urmează să formalizeze hotărârea în limitele competențelor sale legale.

"Este o decizie pe care am luat-o. Este o decizie pe care urmează să o formalizez în limitele competențelor mele legale", a declarat Toader, întrebat cu privire la o posibilă revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Potrivit Agerpres, ministrul Tudorel Toader a subliniat, însă, că nu ministrul Justiției face revocarea din funcție.

"Nu ministrul Justiției revocă, el cel mult propune, de revocat este președintele, îl întrebați pe dânsul", a explicat Toader.

Întrebat dacă, anul acesta, va fi liniște în ceea ce privește justiția, el a răspuns: "Liniștea ne-o facem noi. Viața are dinamica ei - și viața socială, și viața dumneavoastră, și a mea personală, și a fiecăruia dintre noi. Viața juridică are, la rândul ei, o altă dinamică, trebuie să credem cu toții, să sperăm că mergem pe calea cea bună".

După controlul efectuat, anul trecut, de Inspecția Judiciară la DNA, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că el este cel care va formula concluzia raportului întocmit după verificări, adăugând că, în condițiile în care opiniile membrilor comisiei de control au fost împărțite, lui îi revine rolul de "a înclina balanța" către o concluzie finală. 

Comentează știrea

sever
7 ianuarie 2018
...................

TOVARASE GARGAMEL ,ZIS SI TUDOREL, VAD CA-TI BASESTE MINTEA TOT FELUL DE GANDURI NECURATE. DE FAPT CARE ESTE FISA TA ,SCOPUL TAU, CA TREBUIE SA AI CEVA IN CAPUL ALA DE TOPATAN TURTIT CA SA TE STROFOCI ZILNIC SA PUI LA ADAPOST TALHARII DIN FRUNTEA TARII. TU CARE NU AI DOSARE PENALE ,SA FII TRUP SI SUFLET CU TALHARII ESTE UN MISTER.

Ionela Pascu
7 ianuarie 2018
Cel mai PROST POPOR ... Românul !

Aceasta plagiatore 4% Trebuia demisă odată ce concubinul ei Koldea psihopatul și a dat DEMISIA...Că evun stat MAFIOT o spune chiar marele guru stapanu inelelelor preș ul ilegitim găozar basescu traian ..EU ȘTIU CE SPUN ROMÂNIA E UN STAT MAFIOT...Nu va este de AJUNS ?...(BASISTI ÎMPUȚIȚI PDL-PNL CIUMA GALBENĂ )..Ultimele achitări in care DNA a luat-o n freză arată NEMERNICIA neputința amatorismul slaba cunoaștere a LEGILOR justiției de către procurorii DNA și a șefei DNA . Toți acești diletanți ai DNA au fost aleși pe criterii MAFIOTE unde obediența și pupincurismul sânt litere de lege !..DNA și-a arătat limitele și incapacitatea odată ce acordurile ilegale cu SRI au încetat ! Zeci de dosare au fost respinse de judecători DNA ul primind un șut în kur in această privință !...Deci DEMISIA șefei DNA ar fi oportună la fel și a elefantului roz cel care o susține... încă .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5598 secunde