Ministrul Nicolae Moga: "Să nu se aștepte lumea că a venit Mesia"

231
Ministrul Nicolae Moga:

Articole de la același autor

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a declarat, ieri, că nu și-a dorit să ocupe această funcție, știind că în minister lucrurile sunt complicate, dar că, din moment ce a preluat portofoliul, dorește să se apuce serios de treabă. 
"Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcție, după cum bine știți. Dar, dacă tot a fost să fie, atunci ne apucăm de treabă serioasă. Dacă nu mă impun, înseamnă că nu am ce să caut în fruntea acestui minister. Știți că am acceptat cu greu lucrul acesta. Știam din activitatea mea parlamentară că nu e de joacă aici, știam că lucrurile sunt complicate, știam toate lucrurile acestea. Să nu credeți că sunt copil fără minte, care mi-am asumat o răspundere atât de mare fără să știu despre ce e vorba. Dar cunoșteam în mare lucrurile. Eu vă garantez că o să fac în așa fel încât să le cunosc în amănunt și o să fac în așa fel încât să rezolv cât mai multe probleme. Să nu cumva să se aștepte de la mine lumea acum că a venit Mesia și rezolvă toate problemele. Nu. Vedeți că am un fel de sinceritate, pe care vreau să o instalăm, ca și opinia publică să fie informată", a spus Nicolae Moga, la Digi 24. 


Printre altele, Moga a mai declarat că intenționează să viziteze toate cele 22 de structuri ale MAI, fără să anunțe în prealabil acest lucru. A menționat că ministerul are peste 135.000 de angajați și că îi va respecta pe toți, "de la femeia de serviciu până la cel mai înalt general, atât timp cât nu mint, cât spun adevărul și își fac treaba". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3259 secunde