Ministrul Raluca Turcan, prima reacție după scandalul din coaliție

103
Raluca Turcan, ministrul Muncii, a avut prima ieșire publică după criza din coaliție generată de demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion. Turcan își exprimă sprijinul pentru premierul Cîțu și pentru proiectul „Anghel Saligny”, afirmând că situația din coaliție duce la irosirea a ceea ce a construit guvernul până acum.

„Programul de dezvoltare locală Anghel Saligny nu este un motiv pentru această criză. Anghel Saligny este un program de investiții de care comunitățile locale chiar au nevoie și prin care se modernizează și acea parte de Românie rurală, în multe locuri rămasă în urmă.

Ce se întâmplă acum, din păcate, este o criză politică și o perioadă de instabilitate majoră, de care nu aveam nevoie, într-un context marcat de presiunea creșterilor de prețuri în toată lumea și de evoluția pandemiei. Irosim creșterea economică și joburile pe care cu greu am reușit să le refacem după o criză care ne îngenunchease anul trecut. Acestea sunt motivele pentru care PNL îl susține total pe premierul Florin Cîțu”, scrie Turcan pe Facebook. Pagina a fost generata in 0.7585 secunde