Mircea Dobre: Nu există întârzieri la Ministerul Turismului

122
Mircea Dobre: Nu există întârzieri la Ministerul Turismului - psd1014386087031494508857-1497348990.jpg
Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a declarat că nu există întârzieri la nivelul ministerului pe care îl conduce, dar a arătat că evaluarea aparține Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc miercuri.


El a adăgat că demisia sa în alb se află la sediul partidului.


"După ce va fi finalizată evaluarea va fi anunțată de către președintele partidului și atâta tot. Chestiunile interne de partid n-o să le spun niciodată public. Cel care trebuie să comunice este președintele PSD", a declarat Dobre la Parlament, citat de Agerpres.
Întrebat dacă își va da demisia din guvern dacă i se va cere, el a spus: "În momentul în care se va termina această evaluare avem de trecut mâine prin ședința CEX și în momentul acela se vor anunța concluziile de către președintele partidului", a arătat Dobre, care a precizat că el nu are evaluarea, pentru că nu face parte din comisia respectivă.


Mircea Dobre a precizat că are o foarte bună colaborare cu premierul Sorin Grindeanu, la fel cum are și cu colegii din PSD, și a arătat că nu știe dacă Grindeanu a discutat cu președintele PSD, Liviu Dragnea, despre o demisie din funcția de șef al executivului.


Întrebat dacă are depusă demisia în alb, ministrul Turismului a confirmat. "Toți, după cum de altfel știți, a comunicat și domnul președinte, toți au această demisie. Demisia este depusă la momentul în care... La partid (n.r. — e depusă). Este o demisie, devine activă în momentul în care se înregistrează", a spus Dobre.


Despre tichetele de vacanță, Mircea Dobre spune că proiectul de OUG care trebuie rezolvat până la 1 iulie se află în acest moment pe avizare externă la ceilalți colegi din ministere. "Momentan nu există o întârziere la Ministerul Turismului", a precizat Dobre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6001 secunde