Mircea Dobre, propus viceprimar al Constanței

540
4
Mircea Dobre, propus viceprimar al Constanței - mirceadobrepropusviceprimar-1455904114.jpg

Articole de la același autor

Primarul interimar, Decebal Făgădău, a anunțat, vineri, că în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Constanța, ce va avea loc marți, îl va propune ca viceprimar pe consilierul local de la PSD, Mircea Dobre.

"Mircea Dobre este propunerea mea pentru funcția de viceprimar al Con-stanței. Proiectul de hotărâre se află pe ordinea de zi a ședinței de marți, 23 februarie", a spus Decebal Făgădău.

Funcția a rămas vacantă după ce Gabriel Stan a fost exclus din PSD și a pierdut funcția de consilier local, implicit pe cea de viceprimar.

În momentul de față, Primăria Constanța are doar un viceprimar în persoana social-democratului Costin Răsăuțeanu.

Reamintim că fostul viceprimar Gabriel Stan a fost exclus din PSD Constanța, după ce procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu în dosarul Polaris. Alături de el, inculpați mai sunt fostul primar al Constanței Radu Mazăre, deputatul PSD Eduard Martin și mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Constanța, precum și omul de afaceri Sorin Strutinsky, acesta din urmă sub control judiciar, pentru trei infracțiuni de complicitate la luare de mită.

Comentează știrea

Ion
20 februarie 2016
Si fii

EIUM Dobre

Hollywood
21 februarie 2016
Pe bune?

Toți cei care fac acum parte din consiliul local sunt în realitate PROBLEMA orașului Constanța, inclusiv Făgădău. Cum poți să te aștepți de la ei să fie acum SOLUȚIA? Trebuie să fi cel puțin imbecil ca să crezi asta. Mircea Dobre viceprimar, pe bune? Păi unde era domnul consilier când Mazăre și ai lui desfăceau orașul bucată cu bucată? Unde era când se aruncau banii bugetului local pe căcaturi de activități în Mamaia? L-am auzit vreodată pe el sau pe fecioru-său să spună, stai măi Radule potolit, uite că a sărăcit lumea, uite că e jeg și mizerie peste tot, uite că ne-ai făcut de râs cu prostiile tale? Naaaa .... a stat să frământe cornu cu lapte pe bani publici. Plm. Acum e bun de viceprimar.

Dorel
21 februarie 2016
propunere vice

Nu va revoltati! Asta meritam pentru ca, de ani de zile, dormim in front! Ba, daca ma gandesc mai bine, se potriveste perfect cu fata orasului. Si apoi, era pacat ca tatal Dobre sa fie mai prejos de fiul Dobre. Famiglia trebuie cimentata.... cornul si laptele nu mai este de ajuns..... Felicitari PSD! spre victoria finala!

nene
21 februarie 2016
Stati calmi

E vorba, mai pe intelesul tuturor, de cel cu firma Dobre&Fii. Ce noroc pe noi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8538 secunde