Mircea Geoană a încercat, sâmbătă, să își pescuiască alegătorii în Piața CET

886
Mircea Geoană a încercat, sâmbătă, să își pescuiască alegătorii în Piața CET - 71157dd3e84690dc57d6b9eb9a7ac783.jpg
Candidatul PSD la Președinția Româ-niei, Mircea Geoană, a fost prezent sâmbătă seară, la Constanța, la o întâlnire cu locuitorii din zona Piața CET.
Cele câteva mii de persoane care s-au strâns să îl întâmpine pe liderul pesedist au fost încălzite, pentru început, cu un concert Heaven. Geoană a venit însoțit de parlamentari constănțeni, dar și de reprezentanți de la nivel central, precum foștii miniștri Ecaterina Andronescu și Victor Ponta.
Printre susținătorii PSD care au urcat pe scena amplasată în Piața CET, s-au mai aflat fostul prefect Liviu Brăiloiu, fostul ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, dar și fostul director al Loteriei Române, Liliana Ghervasuc (PC).
Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a deschis onorurile, dominate de atacuri la adresa președintelui Traian Băsescu. Încins de atmosferă, Nicușor Constantinescu s-a lăsat purtat de valul emoțio-nal, prezentându-l pe șeful său mai mare ca "fost președinte al Națiunilor Unite
(n.r. - ONU)". Potrivit Cartei Organizației Națiunilor Unite, cea care stabilește structura sa de funcționare, nu există postul de "președinte al ONU". De data aceasta, Constantinescu nu l-a nimerit pe Mircea Geoană, care nu a fost "președintele ONU", ci a asigurat, pentru câteva luni în 2004, președinția Consiliului de Securitate al ONU, unul dintre organele Organizației Națiunilor Unite.
În discursul său, Mircea Geoană a vorbit despre Marea Neagră ca fiind "principalul atu strategic al României", "o poartă de intrare spre Europa", susținând că zona Dobrogei ar putea deveni "un motor de creștere economică" pentru România".
Alături de Geoană s-a aflat și primarul Radu Mazăre care a venit gătit cu o șapcă roșie de revoluționar latino-american. După un tur electoral în Medgidia, unde a lansat mai multe atacuri la persoana președintelui Traian Băsescu, vorbind despre "fața de președinte" a acestuia, Mazăre a repetat aceeași placă și în fața simpatizanților din Piața CET.
După mitingul din Piața CET, Mircea Geoană s-a deplasat și la Pavilionul Expozițional pentru a lua gustul "Sărbătorii vinului dobrogean".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.287 secunde