Mircea Geoană, exclus din PSD: "Adio, tovarăși!"

2615
6
Mircea Geoană, exclus din PSD:
Comitetul Executiv Național al PSD a decis, ieri, seară excluderea din partid a fostului președinte al PSD, Mircea Geoană. Propunerea în acest sens a fost formulată săptămâna trecută de Comisia de integritate. Deși întrunirea CEx a început în jurul orei 16.00, procesul de vot privind situația lui Geoană a fost declanșat în jurul orei 18.00 și s-a încheiat după mai bine de două ore. Rezultatul votului în CEx a fost de 50 pentru, cinci împotrivă și trei abțineri.
"A fost o decizie stalinistă. PSD nu a scăpat de memoria bolșevică", a spus Geoană, apreciind că Victor Ponta este o "marionetă" a lui Ion Iliescu și a lui Adrian Năstase.
"Este o decizie nedreaptă. La ora 18.03 am primit primele acuze. De două săptămâni Ponta și acoliții săi bat câmpii, de-abia azi au reușit să producă un document, după mascarada de la Comisia de Integritate. Domnul Iliescu este în acest moment o piază rea pentru partid", a mai spus Geoană.
"Pot să spun celor din sala de execuție: Adio, tovarăși, pe curând prieteni", și-a încheiat Geoană declarația după luarea decizie de excludere din PSD.

Comentează știrea

brutus
23 noiembrie 2011
ce tie nu-ti place,.......

Cand Cozmanca s-a autosuspendat ca urmare a masinatiunilor lui Geoana,si-a motivat gestul declarand ca nu are nimic comun cu indivizii care au tradat,care au privatizat partidul,si sacrifica PSD pentru interesele lor personale,cei din conducere dobandind averi imense cu afaceri pe seama statului,si ca PSD este condus de clanuri.Geoana,a reactionat acuzandu-l pe Cozmanca de faptul ca a spus aceste lucruri in public dupa 5 ani de la alegerea lui ca presedinte.Si iata ca istoria se repeta.Geoana,exlus din PSD face acelasi lucru.Îi demască public pe Iliescu-piaza rea - si pe Nastase care conduc partidul folosindu-l pe Ponta ca paravan.Geoana a vorbit patetic,lacrimogen,acuzandu-i pe cei care l-au exclus de conspiratie.Lipsit de caracter ca toti politicianistii romani,a dat vina pe tigani(Iliescu si Nastase).Geoana a pus bomboane pe coliva USL si a spus lucruri pe care cetatenii le stiu si le simt pe pielea lor de peste 20 de ani,el nedeosebindu-se cu nimic de ceilalti.ATENTIE! Se inchid usile!Urmeaza PNL! Coborarea pe partea dreapta,stanga fiind blocata!

puiu mamii
23 noiembrie 2011
de la Hasotti citire

Acuzatiile lui Geoana la adresa PSD nu sunt noi.A repetat ceea ce Hasotti a spus mai demult despre PSD.Astfel,in cuvantarile sale din Parlament,Hasotti declara in oct..2002 :"In conditiile in care caracatita rosie pesedista sugruma intreaga administratie,mosiile baronilor pesedisti se intind pe harta tarii,iar functionarii guvernamentali si intreg partidul strang de zor milioane de dolari pentru ei si pentru PSD".In oct.2003 : " Marile nenorociri ale Romaniei post-decembriste sunt legate de PSD,indiferent de ce denumire a purtat.Mineriadele,cazurile de coruptie,Bancorexul,Banca Agricola,etc,toate apartin PSD". Martie 2004 :"Nu au teama de lege,nu au rusine...Sunt specia ciocoilor numiti pesedisti,sau baroni.In fruntea lor Adrian Nastase".Aprilie 2004: " PSD reprezinta tot ce poate fi mai perfid,malefic si ipocrit....Am acuzat si acuz PSD de tradarea interesului national,de subminarea economiei nationale,de atentat la democratie,de atentat la identitatea romanilor.PSD este un partid fara Dumnezeu,fara credinta,fara rusine,fara lege" Hasotti ,prin intrarea in USL a dovedit ca este lipsit de demnitate si convingeri,lipsit de scrupule si caracter,gata de orice compromis ca sa supravietuiasca politic,.

puiuțu tati
23 noiembrie 2011
Ptr nr.2 - de la Hașotti citire/ puiu mami

Măi omule tu încă nu te-ai dumirit că nația de român/makedon, a fost, este și va rămâne pe veci o CURVĂ CU DOUĂ FEȚE ?!. Ai uitat de 23 August 1944 ? - când cu nemții când cu rușii !!

exmatriculat și fără bac
23 noiembrie 2011
Nenea Prostănacule, ...............

.........dacă faci un partiduleț de garsonieră cu Petrică ovreu și Gușă umbreluță, vreau și eu un fotoliu călduț de prim-prim-vice-vice-președinte și nu în ultimul rând cei 25.000 euroi promiși cândva în campania electorală .

admirator
23 noiembrie 2011
Daca nu l-a dat afara pe nastase

cind a avut puterea si Parchetul umbla cu limba scoasa dupa el, sa suporte consecintele. Asa-i in partidul asta: daca nu elimini adversarii, esti eliminat. Felicitari pentru comentul lui "puiu mamii". Sa speram ca acum, Geoana se va trezi (trebuia sa plece singur, nu sa astepte decizia PSD) si isi va forma un partid nou, sau va adera la UNPR. Asa isi va putea pastra functia la Senat. Dar impotriva PSD. Va fi interesant, mai ales din perspectiva suspendarii prezidetului, promovata de cei doi "berbeci fara minte".

ath
23 noiembrie 2011
MythBusters

Mr.Bean si-a zugravit apartamentul cu o dinamita care a explodat intr-o cutie cu vopsea.Mr.Bean a ramas fara casa.Experimentul a fost verificat stiintific si de nazdravanii de la MythBusters.Mr.Ponta a hotarat sa-si "zugraveasca" la exterior sediul partidului cu Geoana pe post de dinamita.Sa urmarim daca partidul ramane fara doctrina.In tot cazul,Mr.Geoana este mai periculos in afara partidului decat in partid.Fitilul a fost aprins.Mr Bean painting his house:(http://www.youtube.com/watch?v=3hNkUyQaXwE&feature=related)

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, cu sabia deasupra capului
Pagina a fost generata in 0.2064 secunde