Mircea Geoană va contesta la Curtea Constituțională hotărârea Senatului de a-l revoca din funcția de președinte

2054
Mircea Geoană va contesta la Curtea Constituțională hotărârea Senatului de a-l revoca din funcția de președinte - mirceageoana-1322057711.jpg
Mircea Geoană a anunțat astăzi că a luat decizia de a contesta la Curtea Constituțională a României hotărârea Senatului prin care este revocat din funcția de președinte al acestui for.

"Voi face acest lucru nu pentru a mă agăța de scaun, ci pentru a arăta un principiu elementar și fundamental în același timp, acela că nu moftul politic al unui partid poate să producă instabilitate la nivelul instituțiilor statului român. Curtea Constituțională vorbește în mod clar și explicit despre evitarea situației de instabilitate perpetuă la nivelul Senatului fie în condițiile în care se modifică majoritatea, fie în condițiile în care un partid dintr-un motiv sau altul se supără cu proprii membri. Sunt sigur că voi primi decizie favorabilă", a spus Geoană.

Fostul președinte al Senatului a mai arătat că fundamentul solicitării grupului PSD de revocare a sa rămâne în continuare neregulamentar și neconstituțional. El a adăugat faptul că decizia de a contesta decizia Senatului la CCR nu înseamnă o lipsă de respect față de plenul Senatului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, cu sabia deasupra capului
Pagina a fost generata in 0.8732 secunde