Mircea Geoană, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după ce l-a invitat să revină în PSD

496
Mircea Geoană, răspuns pentru Viorica Dăncilă, după ce l-a invitat să revină în PSD - mirceageoana-1559156089.jpg

Articole de la același autor

Fostul lider PSD Mircea Geoană afirmă, după ce Viorica Dăncilă l-a enumerat printre cei așteptați să revină în PSD, că rămâne alături de foștii săi colegi și colege, însă planurile sale imediate nu includ revenirea în politica militantă.


"Inima mea va rămâne întotdeauna fidelă social democrației, ideilor progresiste și valorilor democratice europene. Înțeleg și încurajez nevoia PSD de a depăși o perioadă grea care, netratată cu curaj și responsabilitate, are potențialul de a pune sub semnul întrebării soarta acestui mare partid românesc. Rămân alături de foștii mei colegi și colege, însă planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă", a scris Mircea Geoană pe Facebook.


Premierul Viorica Dăncilă a spus, ieri, că PSD își deschide larg porțile și sunt bineveniți toți cei care doresc să revină în partid. 
"Eu îmi doresc toți oamenii de bună credință și, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democrați", a declarat Viorica Dăncilă.


În altă ordine de idei, ea a adăugat că nu a vorbit cu Victor Ponta pentru a asigura majoritatea coaliției de guvernare în Camera Deputaților.


În acest context, Viorica Dăncilă a mai afirmat că toți cei care doresc să se întoarcă în PSD sunt bineveniți.
"Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce să vă spun. 


V-am spus faptul că vrem să deschidem larg porțile și cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniți. Bineînțeles că și Mircea Geoană și alți colegi care vor să vină alături de PSD. Eu îmi doresc toți oamenii de bună credință și, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democrați", a declarat premierul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5033 secunde