Mircea Geoană și Traian Băsescu și-au depus ieri, la BEC, candidaturile la prezidențiale

183
Mircea Geoană și Traian Băsescu și-au depus ieri, la BEC, candidaturile la prezidențiale - 3e53ae683f8e8c84221db763b30fe907.jpg
Președintele PSD Mircea Geoană și-a depus, ieri, candidatura la prezidențiale. Geoană a venit la Biroul Electoral Central însoțit de soția sa, de liderii partidului și de președintele de onoare Ion Iliescu, pentru a-și depune candidatura la Președinție, însoțită de 2.536.506 semnături de susținere. El s-a declarat "puțin emoționat" la depunerea candidaturii, apreciind că acesta este un moment decisiv în viața și cariera sa politică. Președintele PSD a spus că este mândru că toți liderii partidului îl însoțesc în acest moment și a mulțumit celor care au semnat pentru susținerea candidaturii sale.
La scurt timp după Mircea Geoană, președintele Traian Băsescu și-a depus, și el, ieri, oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale la Biroul Electoral Central. El a fost însoțit de Emil Boc, Theodor Stolojan, Elena Udrea, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur și Adriean Videanu.
"Sunt puțin emoționat și infinit mai responsabil decât atunci când am făcut-o prima dată. Este o candidatură absolut responsabilă după un mandat deja exercitat", a declarat, ieri, Băsescu.
De asemenea, Băsescu a explicat: "România nu trebuie lăsată pe mâinile Alianței de la Grivco. România nu este nici a lui Iliescu, nici a lui Hrebenciuc, nici a lui Marko Bela, nici a lui Mircea Geoană, nici a lui Vântu, nici a lui Voiculescu".
Președintele Traian Băsescu a fost ieri la BEC pentru a-și depune candidatura pentru un nou mandat, fiind așteptat de toți liderii marcanți ai PD-L. Formațiunea a strâns 1.712.950 de semnături de susținere a candidaturii sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5959 secunde