Mircea Stoian cere implicare din partea Organizației Municipale a PRM Constanța

520
1
În cadrul alegerilor pentru conducerea Organizației Municipale a PRM Constanța, ce a avut loc sâmbătă, la Complexul Dobrogea, preșe-dintele filialei județene, Mircea Stoian, a făcut apel la im-plicarea totală a noii conduceri în activitatea partidului la nivelul Constanței. Trebuie specificat faptul că, în cadrul întrevederii de sâmbătă, a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, noua președintă a Biroului Permanent Municipal, în persoana Mariei Rusu.
Stoian a vorbit despre planurile și perspectivele pe care Partidul România Mare le are pentru alegerile din 2012 și a amintit faptul că rezultatele de până acum de la nivelul municipiului Constanța au fost mai scăzute decât cele de la nivel județean, aspect care speră că se va remedia odată cu alegerea noii conduceri.
"Rezultatele obținute în municipiu au fost inferioare celor obținute în județ, fapt pe care trebuie să îl corectăm astăzi (n.r. - sâmbătă), prin alegerea unui președinte al filialei municipale care să se implice alături de Consiliul municipal, care va fi și el ales, să revitalizăm activitatea filialei municipale astfel încât să se simtă prezența noastră în viața politică locală din ce în ce mai mult", a spus Stoian.
De asemenea, președintele PRM Constanța a specificat faptul că perioada scursă între 2009 și 2011 nu a fost cea mai bună pentru organizație, unul dintre impedimentele principale fiind lipsa sediului, obținut ulterior cu sprijinul Primăriei Constanța.
În plus, Stoian a vorbit despre planurile partidului de la nivel central și a menționat faptul că PRM va încerca, anul acesta, să-și canalizeze forțele pentru a putea oferi românilor o "a treia cale" la alegerile din 2012.

Comentează știrea

NECUNOSCUT
14 iulie 2011
IMI ESTE RUSINE CU ACESTI CANDIDATI

NU IN HALUL ACESTA ADUCETI OAMENI LA PARTID TINETI NISTE MAFIOTI IN TERITORIU.AU FOST ALEGIRI CIT AU LUAT DE CEI MAI TI IN FUNCTIE POPULATIEA NU STIE CE BETIVI SI PUSCAREASI AU PEREMEU PE EFORIE SI MAI VIN SA CANDIDEZE LA PRIMARIE CU ACESTI OAMENI SA VA FIE RUSINE LASE ALEGERI LIBERE FARA GRIVETI SI CHIPARU CARE AU FURAT DE SAU INBOGATI SI VOI II PUNETI IN FATA POPULATIE

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6202 secunde